Transformă-ți casă într-un refugiu Zen cu decorațiuni Buddha

 advertising.ringier
.

După o zi lungă de muncă vrei să te simți liniștit și relaxat. Asta vrem cu toții! Dacă unele persoane își permit sa plece în Bora Bora pentru a se relaxa, alții nu au la dispoziție decât propria casa. Ei bine, una dintre modalitățile de a realiza acest lucru în propria locuință este prin decorarea Zen, mai precis, cu ajutorul unui obiect ce il reprezintă pe Buddha. Nu contează dacă ești adeptul unei religii, deoarece Buddha este un simbol al păcii, liniștii și echilibrului. Și trebuie să știi că există mai multe opțiuni de decorare cu ajutorul obiectelor de acest fel, pentru toate gusturile și stilurile. Vei vedea că sentimentul de calm și seninătate pe care această alegere îl va aduce în casă este incredibil. Și nu trebuie să stai 7 ani în Tibet pentru asta! Nu trebuie decât să urmezi câteva sfaturi și să intri pe site-ul disini.ro.

Pace și armonie în căminul tău 

Buddha este simbolul absolut al iluminării și înțelepciunii. Partea bună este că aceste decoratiuni Buddha pot fi adaptate la diferite stiluri, precum minimalist și boho. Cu toate acestea, trebuie să știi că alegerea locației pentru statui sau alte obiecte trebuie făcută cu grijă, luând ține cont de Feng Shui. Pentru asta, trebuie să consulți anumite cărți care te vor învață ceea ce trebuie să faci. Inspira-te de pe Pinterest pentru mai multe exemple de decor Feng Shui sau Zen. Și există o mulțime de tutoriale care te pot învăța acest lucru.

Decorarea cu statui, tablouri sau alte obiecte de perete ce îl reprezintă pe Buddha poate fi o modalitate de a aduce echilibru și liniște în viața de zi cu zi. Dacă ești în căutarea unui astfel de mediu în casă, aceasta poate fi o opțiune bună. Scopul este de a crea un mediu care să transmită pace și liniște, astfel încât să te poți simți mai relaxat în propria locuință. Punctele forte ale acestui decor sunt simplitatea. Încăperile au nevoie de puține elemente, care să fie alese cu grijă pentru a transmite un sentiment de armonie.

Încorporând elemente din această fascinantă cultură în casa ta vei aduce și mai mult Asia aproape de tine. Optează pentru obiecte decorative precum felinare japoneze, evantaie chinezești sau chiar o masă joasă în stil tatami. O altă variantă este să investești în mobilier cu linii simple, drepte, care ajută la crearea unui mediu mai minimalist și mai echilibrat. Poți găsi atât statui și alte obiecte de decor cu Buddha, dar și alte elemente orientale la magazinul disini.ro. Toate piesele de aici sunt originale, realizate cu măiestrie, din materiale durabile. Pe site vei găsi o selecție impresionantă de obiecte ce te pot ajuta în obținerea decorului perfect și în găsirea armoniei. Cu ajutorul disini.ro poți crea atât un decor Zen cât și unul boho, în funcție de preferințele pe care le ai. 

Importanța spațiilor verzi, dar și a culorilor și luminii

Plantele sunt foarte importante în decorul Zen, deoarece aduc energiei naturii în casă. În plus, acestea ajută și la purificarea aerului și la crearea unui mediu mai sănătos. Poți opta pentru plante precum bambus sau chiar o mică grădină Zen. Toate aceste elemente verzi se potrivesc de minune cu statuile Buddha pentru că fac parte din Feng Shui. Apa este un alt element pe care îl poți folosi. Alege o fântână pe baterii sau solară și lasă sunetul apei să se reverse în întreagă camera. Vei vedea că senzația de liniște este una ideală. Nu îți va mai lipsi decât ciripitul păsărilor (deși se poate rezolva și asta)!

Pentru o atmosfera relaxantă, alege întotdeauna tonurile neutre, precum alb, bej și gri. Aceste culori transmit un sentiment de liniște și echilibru. Iluminarea ar trebui să fie una difuză și indirectă, pentru a crea o atmosferă mai confortabilă. Poți opta pentru lămpi cu lumină gălbuie sau chiar pentru lumânări aromate. Alege o lumina care să se reverse pe statuia lui Buddha, astfel încât să-i sublinieze frumusețea deosebită.

Cum să alegi o statuie Buddha

Este obligatorie' măcar o statuie Buddha pentru un astfel de decor și o poti cumpăra de la disini.ro! Reprezintă căutarea iluminării și a păcii interioare. Atunci când alegi o statuie Buddha pentru casa ta, este important să acorzi atenție detaliilor precum poziția mâinilor și expresia feței. Fiecare poziție are o semnificație diferită, așa că este important să o alegi pe cea care se potrivește cel mai bine scopului tău. Nu trebuie să așezi statuile Buddha în baie, pentru că ar fi o lipsa de respect. Desigur, dacă ai o baie foarte mare, care seamănă cu un SPA, atunci o poți încorpora în decor. Alege mereu obiecte de calitate, precum statuile Buddha de la disini.ro. Acestea vor oferi mai multă autenticitate spațiului tău și vor fi o imagine a calității desăvârșite.

Menține energia Zen

Este important să păstrezi casa sau încăperea respectivă întotdeauna curată și organizată. Poți opta și pentru practici precum meditația și yoga, care te ajută să te relaxezi și să echilibrezi energiile personale, dar și ale spațiului de locuit. De asemenea, este important să se evite acumularea de obiecte și mobilier inutile, astfel încât mediul să transmită un sentiment de lejeritate și liniște. Din când în când poți folosi bețișoare parfumate sau să arzi salvie. Aceasta are rolul de a purifica încăperile, lucru dovedit științific.

Utilizarea imaginilor cu Buddha își are originea, desigur, în Asia, unde budismul este una dintre principalele religii. Se crede că a avea o imagine a lui Buddha acasă aduce pace, armonie și energie bună. Atunci când alegi o astfel de statuie sau un alt obiect de decor este important să iei în considerare dimensiunea și stilul piesei. Ai nevoie de o imagine care să transmită senzația dorită pentru mediul în care va fi amplasată. Este important să alegi un loc în care imaginea să poată fi văzută cu ușurință și unde poate transmite energia pozitivă. Intră pe disini.ro pentru a achiziționa o statuie sau un alt obiect de decor care să îl reprezinte pe Buddha și lasă pacea și armonia să intre în casa ta!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton