Trucurile care îți asigură confort mărit în casă și mai mult timp liber

 bogdan.galca
.

Dacă îți dorești mai mult timp liber pe care să-l folosești pentru activitățile tale preferate și, în același timp, mai mult confort în locuință, poți apela la câteva trucuri care să te ajute să ai parte de stilul de viață pe care ți-l dorești. Drept urmare, iată aspectele de care să ții cont, astfel încât să iei deciziile potrivite și să îți ușurezi viața. Setează-ți prioritățile și pune-ți planul în aplicare.

Un sistem de încălzire performant

Dacă nu vrei să mai depinzi de încălzirea centralizată și să ai căldură la discreție, atunci ai nevoie de un sistem de încălzire performant și eficient, care să îți asigure confortul termic corespunzător. Așadar, în funcție de suprafața pe care o ai la dispoziție, de buget și de nevoile tale, poți să alegi să îți instalezi o centrală termică pe gaz sau poți apela la cazane pe peleți, la încălzirea prin pardoseală sau panouri radiante. Important este să alegi sistemul potrivit pentru locuința ta, iar în prealabil să îți termoizolezi casa, ca să eviți pierderile de căldură. 

Amenajare modernă care oferă un plus estetic

Atunci când vine vorba de confortul din locuință, trebuie să ții cont de două aspecte importante. De exemplu, ca să te asiguri că spațiul din baie este folosit într-un mod eficient și designul acestei încăperi este unul modern, renunță la perdeaua de duș și instalează-ți un paravan de cada, care este mai estetic. De asemenea, montează-ți o baterie de lavoar și o oglindă cu iluminare. Iar când vine vorba de faianță și gresie, asigură-te că alegi modelele potrivite, astfel încât să accentueze stilul modern. 

Utilează-ți locuința cu electronice și electrocasnice de ultimă generație

Cu siguranță, atunci când vine vorba de treburile casnice, vei avea nevoie de ajutor. Drept urmare, folosește un robot de aspirare atunci când vrei să faci curățenie generală fără să miști un deget. De asemenea, apelează la o mașină de spălat vase, ca să ai mereu chiuveta goală și curată. Pe de altă parte, din bucătărie nu ar trebui să îți lipsească un cuptor cu microunde, ca să îți încălzești mâncarea în timp util, un prăjitor, un blender pentru sosuri, un storcător pentru suc proaspăt, un multicooker, ca să nu mai murdărești aragazul, sau un toaster. În plus, poți apela și la o mașină de spălat cu uscător încorporat, ca să ai mereu haine curate și uscate, fără să mai aștepți să se usuce, mai ales pe timp de iarnă. 

Un program eficient

Dacă vrei să ai cât mai mult timp liber la dispoziție, atunci este necesar să ai un program prestabilit și să îți desfășori fiecare activitate într-un mod eficient. Mai precis, este indicat să îți rezolvi mai întâi prioritățile și abia apoi lucrurile care au o importanță redusă. De asemenea, organizează-te într-un mod eficient, astfel încât să nu te supraaglomerezi cu anumite task-uri, indiferent că sunt pe plan profesional sau personal. În plus, nu amâna lucrurile pe care le ai de făcut, fiindcă tot ție îți va fi mai greu și, oricum, nu este recomandat să faci mai multe activități simultan, chiar dacă presupui că vei câștiga timp în felul acesta. S-ar putea ca la finalul acestora să nu fii mulțumită de rezultatele obținute. Așadar, ia fiecare activitate pe rând, nu face totul în grabă și fii eficientă. 

Pe lângă aceste aspecte, gândește-te și la alte soluții viabile la care să apelezi ca să îți ușurezi viața și să ai parte de un confort mărit. Poate ai nevoie de un mobilier nou, de un pat mult mai comod, de un televizor cu o diagonală mai mare. Pe de altă parte, poți să îți instalezi și un sistem de iluminat inteligent, ca să îți creezi atmosfera ideală pentru orice tip de activitate pe care să o faci în propriul cămin. Tu știi cel mai bine ce ți-ar fi de ajutor. 

Sursă foto: Shutterstock.com 

(P) Material publicitar realizat în colaborare cu Romstal

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton