Un cadou pentru o prietenă

 advertising.ringier
.

Prietenii sunt mereu alături de noi când avem nevoie de ei. Prin urmare, atunci când există ocazia de a sărbători și de a oferi cadouri, merită să vă gândiți ce să alegeți pentru a crea amintiri de neuitat. Cu lista noastră de sfaturi și inspirații PEPCO, vei găsi cadoul perfect pentru prietenul tău!

Ce să alegi ca cadou pentru o prietenă?

Nu există nimic mai frumos decât o prietenie strânsă. Pentru a-l aprecia, de multe ori decidem sa facem un cadou unui prieten. În arta de a oferi cadouri, cel mai important lucru este să punem un zâmbet pe chipul destinatarului – până la urmă, momentele de bucurie, sclipirea ochilor și râsul ne leagă.

S-ar putea părea că a oferi un cadou celui mai apropiat prieten al tău nu este dificil. Petrecând mult timp împreună, ne cunoaștem reciproc viața de zi cu zi, obiceiurile și planurile. Cu toate acestea, alegerea cadoului potrivit nu este întotdeauna ușoară, mai ales atunci când vrem să-l oferim fără un motiv anume.

De aceea ți-am pregătit o colecție de sfaturi și inspirații care te vor ajuta sa alegi cadoul perfect pentru prietenul tău. Vezi cum poți să-ți surprinzi persoana iubită și să transformi o ocazie specială sau o zi obișnuită într-o experiență de neuitat!

Creativ sau practic? Depinde!

Atunci când alegem cadoul potrivit, ne confruntăm de obicei cu întrebarea: ar trebui să fie practic sau original? Răspunsul nu este clar. Totul depinde de ce fel de persoană este prietenul tău.

Dacă abordează viața mai pragmatic, este mai degrabă un fan al minimalismului și nu-i place să strângă lucruri inutile – este mai bine să alegi un cadou practic pe care să-l folosească efectiv. Poate fi echipament nou pentru casă, produse cosmetice preferate, o piesă vestimentară lipsă sau accesorii sportive. Înainte de a face alegerea, încearcă să-l întrebi subtil pe prietenul tău sau partenerul ei, astfel încât cadoul să le satisfacă cu adevărat nevoile.

Prietenului tău îi plac surprizele, bibelouri creative și cadouri handmade – nu neapărat funcționale, dar distractive? Dacă da, mergeți mai departe și alegeți un cadou original! Cu această opțiune, ești limitat doar de propria ta imaginație. Puteți alege opțiuni nebunești, cum ar fi parașutismul, sau cadouri de bricolaj – precum lumânări și produse cosmetice făcute manual. Un astfel de cadou va aduce cu siguranță o mare bucurie și va fi o oportunitate de a construi amintiri comune.

Cadouri pentru o persoană activă

Dacă prietenul tău este un fan al activității fizice sau practică un anumit sport, concentrează-te pe sugestiile care se potrivesc stilului ei de viață energetic. O idee bună va fi un smartwatch modern care vă permite să monitorizați toți parametrii importanți în timpul antrenamentului, cum ar fi: ritmul cardiac sau timpul de exercițiu. Un ceas inteligent cu funcție GPS va fi util și în timpul drumețiilor montane.

Un abonament la sala de sport sau clubul de fitness preferat va fi la fel de practic. Un astfel de cadou nu este doar o motivație suplimentară pentru antrenament, ci și o poartă de acces către diverse activități fizice – antrenament de forță, cardio, antrenament pe interval și diverse cursuri de grup.

Puteți alege, de asemenea, accesorii sportive, precum căștile wireless care vă vor permite să vă bucurați de muzică în timpul antrenamentului și un power bank încăpător – perfect pentru plimbări lungi și trasee montane.

Cadouri pentru un fan al designului interior

Cum să alegi un cadou pentru o prietenă pasionat de design interior? În primul rând, acordați atenție esteticii sale. Probabil că cunoști foarte bine interiorul apartamentului ei. Gândește-te la ce s-ar putea încadra în interior și, în același timp, să-i amintească de tine?

Decorațiuni elegante de perete, cum ar fi: rame de poze, unde puteți posta fotografii cu voi împreună sau un tablou la comandă. Este un cadou care se va potrivi cu estetica prietenei tale și îi va aduce amintiri de fiecare data cand se va uita la el.

Sunt întotdeauna un cadou bun lumânări și sfeșnice. Aceste detalii nu numai că adaugă caracter interiorului și creează o atmosferă confortabilă în timpul serilor lungi, ci și umplu spațiul cu o aromă liniștitoare. Dacă alegi lumânări parfumate, asigură-te că parfumul se potrivește gusturilor prietenului tău.

Dacă prietenului tău îi plac interioarele pline de viață, alege flori și plante care aduc multă energie în orice spațiu. Alegerile sunt nesfârșite, dar urmează-i mâna până la plante. Dacă nu are prea multe cunoștințe și abilități în acest domeniu, alege flori în ghiveci mai degrabă rezistente și nesolicitante, precum zamioculcas, sansevieria, crassula sau aloe.

Un cadou pentru un călător

Pentru persoanele înfometate de emoție, cel mai bine este să alegeți cadouri practice sau cele care vă vor permite să imortalizați momente de neuitat din călătoria dumneavoastră. Poți alege un rucsac turistic personalizat care va găzdui toate obiectele necesare călătoriei. Un astfel de rucsac ar trebui să fie confortabil, adaptat la înălțime și greutate și impermeabil – mai ales dacă prietenul tău este un fan al călătoriilor sălbatice.

Pentru turiștii orașului, o valiză elegantă pe roți va fi un cadou ideal. Asigurați-vă că alegeți dimensiunea optimă, adică cea recunoscută de companiile aeriene. Roțile trebuie să se rotească pe fiecare axă, iar mânerul trebuie să fie reglabil. Nu este doar un cadou funcțional, ci și estetic, care va ușura orice călătorie în străinătate.

Un fan al călătoriilor va aprecia și o cameră analogică sau o cameră digitală în miniatură cu funcția de imprimare instantanee a fotografiilor. Un astfel de gadget este un însoțitor de neînlocuit care vă permite să surprindeți momente speciale în timpul călătoriei. Nu ocupă mult spațiu în valiză și îți permite să salvezi momente de neuitat – fără a fi nevoie să iei mâna spre smartphone-ul care te distrage atenția.

Un cadou pentru frumusețe și relaxare

Vrei să-i oferi prietenului tău un moment (sau chiar multe momente!) de plăcere? Cosmeticele ar fi o idee grozavă. Acest cadou pentru o prietenă îi va îmbogăți masa de toaletă de acasă și îi va permite să  descopere produse, formule și finisaje complet noi. Atunci cand alegi, ține cont de tipul ten și preferințele individuale în ceea ce privește consistența și parfumul produselor cosmetice, pentru ca folosirea lor sa fie o plăcere pură.

Un voucher pentru un masaj de relaxare pentru doi dacă o vizită comună la SPA este o oportunitate ideală de a petrece timp împreună și de a vă regenera corpul și mintea. Poți descrie un astfel de cadou în mod creativ și să-l așezi într-un plic elegant atasat de buchetul de flori.

De asemenea, merită să alegi clasice, adică parfumuri al căror miros va fi întotdeauna asociat cu tine de către persoana iubită. Alege acest cadou dacă știi ce note de parfum îi plac prietenului tău – florale, orientale, citrice, lemnoase sau chypre? Cercetează cu atenție, deoarece mirosul greșit poate ajunge blocat în spatele mesei de toaletă pentru totdeauna.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton