UNTOLD UNIVERSE lansează ediția limitată "RITUAL BOX - RETURN TO MAGIC”

 Advertorial
.

Cele 4 zile și 4 nopți în care universul UNTOLD își deschide porțile fermecate sunt o ceremonie a emoțiilor și conexiunilor, e un adevărat ritual de celebrare a sinelui și o promisiune de a rămâne prezent. Pentru a cultiva frumusețea micilor obiceiuri zilnice, organizatorii UNTOLD au creat o ediție limitată de „mici portaluri magice', numite Ritual Box.

E un dar special, care deschide poarta spre o călătorie minunată. The Ritual Booklet – Magicians Gift vine cu povestea și indrumarea magicianului spre propria descoperire. Ești invitat să regăsești echilibrul simțurilor, emoțiilor și conexiunilor.

E un adevărat ritual de celebrare a sinelui și o promisiune de a rămâne prezent, pentru a cultiva magia micilor obiceiuri zilnice. 

Conectarea cu natura este prima etapă din acest „turneu al descoperirii de sine', urmată de conectarea cu simțul olfactiv și cel tactil, etapă în care ochii se închid, zgomotul din jur se oprește, și face loc muzicii interioare. Lumânarea The Light și lemnul de Palo Santo povestesc ce văd ochii închiși. Desprinsă din apripile personajului care a purtat capitolul 8 al poveștii UNTOLD, Phoenix Feather decide către ce gând va plimba această aromă.

Călătoria continuă cu Lúna Stone sau Rainbow Stone, care aduce echilibrul și armonia. Această etapă a ritualului e ca o invitație pentru a face noi decoperiri, pentru a descifra intuiția, partea emoțională a sinelui, și pentru a te conecta cu prezentul. 

La finalul acestei călătorii în lumea simțurilor,  The Golden Envelope dezvăluie mesajul special scris pentru deținătorul setului Ritual Box – mesajul magic al festivalului UNTOLD.

          Întreaga experiență Ritual Box  devine și cea mai apropiată conexiune cu universul UNTOLD. Setul este disponibil pentru achiziție pe https://untold.com/info/18434dcc-4475-4e7f-8630-e4d3f91d6ebf

          Organizatorii fenomenului UNTOLD, creatori de experiențe inedite, au deschis un nou capitol, plin de surprize și momente neașteptate. O experiență memorabilă anunțată de acești magicieni este evenimentul de lansare a aftermovie-ului, pe 7 decembrie 2023, la Muzeul MINA – Muzeul Immersiv al Noilor Arte. 150 de fani vor avea șansa de a retrăi capitolul 8 al festivalului UNTOLD.

UNTOLD va avea loc în perioada 8-11 august 2024, iar numele primilor artiști care vor face parte din cel de-al 9-lea capitol vor fi dezvăluite în curând.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton