Următorul pas pentru cei ce au atins deja performanța într-un domeniu? Cursul de trainer Aprendis

 advertising.ringier
.

Fiecare om se află într-o continuă dezvoltare, personală și profesională, iar în momentul în care atinge apogeul, este esențial să găsească alte căi de evoluție pentru a evita trecerea pe o pantă negativă. Acesta este un principiu care se aplică pe toate palierele, dar mai ales în carieră și, dacă te afli într-un asemenea punct, este important să cunoști faptul că Aprendis îți stă la dispoziție cu soluții adaptate. Vezi aici mai multe detalii despre ce este și cum te poate ajuta un curs de formator de la Aprendis!

Cum te ajută Aprendis să evoluezi în carieră?

Cursurile Aprendis au fost dezvoltate ca o soluție de a avansa rapid din punct de vedere profesional, fără să pierzi ani în pregătiri teoretice temeinice, care lasă nenumărate lacune din punct de vedere practic. Abordarea holistică te ajută să asimilezi și să înțelegi mai rapid fiecare concept în așa fel încât, după cele trei săptămâni de curs, să poți face față tuturor provocărilor de care te vei lovi în calitate de formator. 

Pe scurt, în cadrul cursului vei învăța cum să sintetizezi și să structurezi informația pentru a avea prezentări atractive și pline de esență; cum organizezi sălile de curs, chestiuni de logistică (echipamente și instrumente necesare); tehnici de gestionare a emoțiilor; managementul grupelor de cursanți; tehnici de comunicare în cadrul sesiunilor de curs: verbală, nonverbală și paraverbală; dar și metode de gestionare a conflictelor și a menținerii unei atmosfere plăcute pe tot parcursul întâlnirilor.

Toate aceste chestiuni de bază, și nu numai, le vei învăța de la experți în domeniu care îți vor prezenta în detaliu ce presupune poziția de formator și îți vor împărtăși din experiența lor pentru ca tu să fii pregătit cu privire la tot ce te așteaptă. Pe lângă informații esențiale, vei afla secrete din spatele cortinei, strategii de lucru și aspecte de care trebuie să ții cont dacă îți dorești să devii un formator îndrăgit și apreciat în nișa în care activezi. 

De ce ai nevoie de cursul Aprendis dacă îți dorești să devii formator?

Chiar dacă ai deja o oarecare experiență didactică în spate, un curs de trainer sau formator este esențial pentru a putea să predai conform prevederilor legale. După absolvire, vei primi un certificat acreditat și recunoscut la nivel european care atestă nivelul experienței asimilate și faptul că deții toate cunoștințele de care ai nevoie pentru a profesa pe această poziție. 

Acest certificat, pe lângă atestarea profesională pe care ți-o oferă, îți va deschide nenumărate oportunități în carieră, de la posibilitatea de a activa pe postul de formator sau coordonator de formare în cadrul unei companii, ONG sau organizații guvernamentale, unde vei lucra cu întreg personalul pe programe prestabilite, la deschiderea propriei afaceri ca trainer sau coach, oferind programe de formare individuale sau de grup.

Cine se poate înscrie la cursul de formator de la Aprendis?

Cursurile de calificare profesională disponibile la Aprendis sunt dezvoltate pentru oricine își dorește să facă un pas important în carieră într-un timp scurt. Dacă și tu ai o pasiune sau un hobby pe care ai reușit să îl duci la rang de profesie în care excelezi, poți oricând să treci la următorul nivel, și anume să pregătești și alți tineri pasionați să îți calce pe urme. Fie că este vorba de make-up, unghii, educație, IT, dezvoltare personală sau oricare alt domeniu, cursul de formator Aprendis este tot ce ai nevoie pentru a putea începe să predai la nivel profesionist.

Devino trainer pentru cei ce vor să aibă parte de parcursul tău în carieră alături de Aprendis!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton