Urmează sezonul petrecerilor! Iată cum să îți marchezi apariția la orice eveniment special

 advertising.ringier
.

Feminitatea se poate exprima într-o multitudine de feluri, însă multe femei preferă șă își exprime feminitatea cu ajutorul hainelor și accesoriilor. Dintre toate articolele vestimentare, rochiile sunt cele mai apreciate pentru accentuarea feminității. Nimic nu se compară cu o rochie elegantă, care să îți îmbrace corpul în cel mai subtil mod posibil. Iată care sunt cele mai preferate tipuri de rochii, care te vor face să fii remarcată cu ușurință în acest sezon al petrecerilor.

Tipuri de rochii populare pentru petreceri

Rochia este piesa centrală a unui outfit, mai ales când este vorba despre un eveniment special. Cu toate acestea, este important să alegi o rochie cu atenție, în funcție de modelele care te avantajează și de eveniment.

Rochia cu spatele gol

O rochie de damă elegantă cu spatele gol poate fi una dintre cele mai bune alegeri, indiferent de ocazie. Aceasta poate fi potrivită atât pentru petrecerile simple, într-o seară normală de weekend, cât și pentru evenimentele mai sofisticate. O astfel de rochie îți va pune corpul în evidență, fără să fie prea stridentă sau să te facă să te simți inconfortabil. În funcție de material și lungime, o poți alege pentru diverse evenimente, însă o astfel de rochie poate fi foarte versatilă și, accesorizată în mod diferit, o singură rochie de damă elegantă cu spatele gol poate deveni potrivită pentru mai multe ocazii. Dacă alegi să porți această rochie pentru evenimente speciale, optează pentru accesorii cât mai subtile și fine, iar culoarea pantofilor și  să fie într-un ton cât mai natural. Nu uita, rochia este piesa centrală pentru un astfel de eveniment. Dacă este vorba despre o simplă seară de weekend, poți accesoriza rochia într-un mod mai viu, cu accente mai puternice când vine vorba de bijuterii sau pantofi. Pe foggi.ro poți descoperi cele mai noi tendințe, precum și astfel de rochii feminine și elegante. 

Rochie lungă, vaporoasă

Acest tip de rochie este, de cele mai multe ori, ales pentru ocaziile mult mai speciale. Fie că este vorba despre un eveniment important la muncă sau unul special pentru cei apropiați, o astfel de rochie îți va sublinia corpul în cel mai elegant mod. Talia va deveni punctul de atracție, iar textura vaporoasă a rochiei îți va imita orice mișcare, ceea ce te va face remarcată de la distanță. Pentru o imagine de ansamblu completă, accesoriile pot fi cât mai subtile. Un colier feminin și o pereche de cercei strălucitori sunt de ajuns pentru a completa ținuta. Nu uita, culoarea rochiei este foarte importantă în acest caz și trebuie să se potrivească cât mai bine cu tonul pielii tale.

Rochia mulată

O astfel de rochie poate fi excelentă pentru o seară de weekend și pentru o petrecere organizată împreună cu prietenii în localul favorit. Ea îți va pune în evidență mai multe trăsături și îți va avantaja corpul, ceea ce te va face să fii cu siguranță în centrul atenției. Un imprimeu îndrăzneț poate fi o alegere cu atât mai bună, în special dacă este vorba despre o seară de vară petrecută alături de apropiați. 

Indiferent de tipul de rochie ales, cel mai important lucru este să te simți confortabil și să poți fi mereu tu. În acest mod, hainele doar vor reuși să accentueze ceea ce exprimi deja, iar accesoriile potrivite nu vor face decât să completeze această imagine inconfundabilă.

Sursa foto: unsplash.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton