Vacanța perfectă all-inclusive chiar pe plajă la Alua Helios Bay, noul hotel marca Hyatt

 advertising.ringier
.

10 km de plajă lată de până la 60 de metri, nisip fin auriu, apa limpede, briza  mării mângâiată de crestele munților din apropiere, priveliștile către albastrul mării și verdele pădurilor din apropiere și senzația unică de conectare cu natura, fac din Obzor, stațiunea din Bulgaria, aflată la numai 300 de km de București, una din cele mai bune destinații de plajă nu numai din Bulgaria, ci chiar din Europa. 

Tocmai de aceea, locația, a fost aleasă de renumitul grupul hotelier Internațional Hyatt pentru lansarea brandului „Alua Hotels and Resorts” – care de curând, face parte din Inclusive Collection – cel mai mare furnizor de vacanțe all-inclusive premium din lume. 

Prin urmare, chiar pe minunata plajă a stațiunii, pentru a rescrie istoria ospitalității și experiența vacanțelor perfecte, își va deschide porțile anul acesta, 12 mai, Alua Helios Bay – hotelul în care, într-o atmosferă de maxim confort și căldură ca-n familie, totul e inclus cu rafinament, atenție la detalii și servicii personalizate duse la nivel de excelență.

Pentru doritorii de și mai multă exclusivitate, hotelul oferă experiența „My Favorite Club, cu o mare varietate de servicii exclusive atât în cameră (acces la cele mai bune camere, welcome minibar, șampanie și mesaj personalizat de întâmpinare, precum și în zonele comune (check-in și check-out personalizat, zone exclusive la piscină sau Club Lounge)

Opțiunile de cazare sunt și ele diversificate. Fie că sunteți un cuplu, o familie sau călătoriți neînsoțiți, există ceva pentru fiecare. 

Cea mai mare varietate de camere, la cele mai bune tarife le găsiți chiar acum chiar pe site-ul hotelului Alua Helios Bay din stațiunea Obzor.

Timpul la Alua Helios Bay se petrece diferit, după nevoile și dorințele fiecăruia:

  • Pe plaja amenajată pentru oaspeții hotelului
  • La cele două piscine exterioare, dintre care una pentru copii 
  • La piscina interioară
  • La unul din cele 4 restaurante, fiecare cu specificul său gastronomic, în regim bufet, a-la-carte sau de gustări

sau 

  • La cele 5 baruri, dintre care unul cu karaoke, altul bar de noapte, un altul aflat la piscină. 

Iubitorii vieții active au, și ei, la dispoziție nenumărate opțiuni de activități sportive pe plajă, în apă sau la interior, în zona de wellness și fitness. 

Echipa de animatori a hotelului, de asemenea, va avea grijă să ofere atât programe de întreceri și jocuri sportive în apă sau pe terenurile de sport aferente hotelului, cât și activități de distracție de zi și noapte

În apropierea hotelului se pot face drumeții pe traseul ecologic Kalero, până la zona protejată și plaja sălbatică Karadere. Dar orașul vechi cu ruine antice din Nessebar, aflat în patrimoniul cultural UNESCO, nu trebuie ratat!

Cei mai mici oaspeți au la dispoziție atât un întreg club pentru copii cu diferite activități, dar și un loc de joacă exterior

Astfel încât, orice oaspete, indiferent de vârstă sau de preferințe își va găsi propriul confort, într-un ambient cu design modern, proaspăt amenajat, de unde marea se poate privi în pace, de când răsare soarele până când luna se oglindește în apele ei. 

Vacanța perfectă, amintiri de neuitat. cu oameni dragi, experiențe memorabile personalizate, într-o atmosferă elegantă, cu servicii premium și preocupare pentru confortul deplin al oaspeților săi! Așa cum numai Hyatt Hotel Corporation specialistul de renume mondial în ospitalitate poate oferi. 

Bucurați-vă doar de beneficiile și prezența lui atât de aproape de România, pe unele dintre cele mai frumoase plaje din Bulgaria!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton