Veranda Mall este noua destinație a pasionaților de sport: ce oferte și activități am găsit în mallul din inima Oborului! 

 advertising.ringier
.

La Veranda Mall, un spațiu generos este dedicat sportului și activităților care ne pun în mișcare și dau o stare de bine, iar atunci când faci o vizită, ai toate șansele să pleci echipat cu tot ce ai nevoie pentru a practica sportul preferat. Am vizitat mall-ul și am descoperit cele mai bune oferte de la branduri apreciate, cu o gamă variată de articole și accesorii sportive pentru toate vârstele, dar și opțiuni când vine vorba de cursuri de dans, arte marțiale, fitness, sau sporturi sezoniere.  

Dacă sportul face parte din stilul tău de viață și al familiei tale, Veranda Mall te așteaptă cu brațele deschise – fie că ai nevoie de noi echipamente sportive, haine și încălțăminte potrivite, vrei să te menții în formă la cursuri de fitness, arte marțiale, dans, sau să te bucuri de sporturi sezoniere cum este patinajul. 

Pe scurt, Veranda Mall este destinația ideală pentru pasionații de sport, pe lângă shopping și cursuri, centrul comercial din zona Obor oferă comunității evenimente care susțin un stil de viață activ, care ne întărește corpul și mintea. 

Dacă nu ai fost până acum în vizită la Veranda, poate este momentul să treci prin mall și să descoperi gama variată de produse și servicii din zona sport, dar nu numai. 

Iată ce găsești la Veranda Mall când vine vorba de sport:

Articole sportive

Fie că practici deja un sport la nivel de hobby, de performanță, sau ai în plan să incluzi mișcarea în programul tău, vei avea nevoie de echipamente potrivite și produse care susțin activitatea fizică, pe care le găsești în magazinele din Veranda:

  • Decathlon

Decathlon oferă iubitorilor de sport de toate vârstele articole și echipamente pentru sport, la cele mai înalte standarde de calitate și inovație din domeniu, cu un raport excelent calitate-preț. 

De la biciclete și trotinete pentru copii, la încălțăminte, costume de baie, corturi, rucsacuri și trolere sau gantere și trambuline, Decathlon oferă o gama variată de produse pentru toate sporturile.

  • Sportisimo

În magazinul Sportisimo găsești o gama variată de produse și echipamente pentru sport și petrecerea timpului liber de la branduri de top, ce oferă calitate la prețuri bune, prietenoase cu bugetul. 

Fie că practici fotbal, ciclism, escaladă, fitness, sau ai în plan plimbări cu rolele prin parc, sau o drumeție pe munte, Sportisimo pune la dispoziție tot ce ai nevoie pentru a duce o viață activă.

  • Decimas

La Decimas te așteaptă haine, încălțăminte și accesorii sport pentru femei, bărbați, copii, de la cele mai renumite branduri internaționale, la prețuri accesibile. 

Cu o vizită în magazinul Decimas poți deci echipa întreaga familie pentru sportul preferat, dar găsești și cele mai cool articole din noile colecții, dacă preferi stilul casual sport pentru ținutele de zi cu zi.

  • Genius Nutrition

La Genius Nutrition găsești cele mai bune suplimente nutritive de care ai nevoie pentru a susține un stil de viață activ, realizate din ingrediente de înaltă calitate, folosind tehnologii europene de ultimă generație.

Am descoperit o gamă variată de produse premium – vitamine, proteine, creatină și alte suplimente, dar și alimente sănătoase, prin care pasionații de sport profită din plin de beneficiile nutrienților.

Cursuri de sport și antrenamente 

Pe lângă mișcarea pe care o faci la shopping, la Veranda Mall te așteaptă cursuri și clase de sport pentru adulți și copii, de la dans, arte marțiale, la fitness și yoga și alte tipuri de antrenamente. 

  • World Class

World Class din Veranda Mall pune la dispoziție peste 1500 de metri pătrați destinați antrenamentelor sportive care ne mențin sănătoși și cu poftă de viață. 

Găsești la clubul World Class din Veranda zonă de fitness pentru exerciții de forță și cardio, studiouri de aerobic și cycling, o diversitate de clase de group fitness, zonă generoasă de antrenament cu accesorii functional fitness: TRX, Core Bags, BOSU, mingi medicinale.

  • Ana Dance

La Ana Dance, juniorii familiei pot să învețe să se exprime prin dans și să-și dezvolte astfel motricitatea, creativitatea, spiritul de echipă și alte abilități valoroase.

La Ana Dance din Veranda, copiii și adolescenții pot urma clase de dans modern, balet, gimnastică și streetdance, alături de cei mai talentați copii și cei mai buni profesori.  

  • Absoluto

La Veranda Mall poți chiar să înveți arte marțiale! Clubul Absoluto, cel mai mare din România, oferă pregătire în arte marțiale într-un mediu prietenos, pentru oricine dorește să fie într-o formă fizică bună și să capete încredere în sine. 

Cursurile de arte marțiale, precum BJJ, MMA, Kickboxing sunt pentru toate vârstele – de la copii de 3-5 ani, la adulți de peste 30 de ani, dar și tineri care aspiră la titluri de campion mondial. 

Activități sportive outdoor și sezoniere

La Veranda Mall, poți să faci mișcare în aer liber indiferent de sezon! Când este cald afară, ai la dispoziție un teren exterior care poate găzdui o gamă largă de sporturi, iar atunci când scad temperaturile, distracția se mută pe patinoar

  • Teren de sport 

Pe terenul de sport în aer liber de la Veranda se joacă fotbal, handbal, baschet și alte sporturi de echipă. De la cursuri pentru copii, la competiții sportive de talie europeană, toate au loc pe terenul aflat pe esplanada centrului comercial.

  • Patinoar

În sezonul rece, singurul patinoar din zona Obor este cel de la Veranda, iar comunitatea așteaptă cu entuziasm deschiderea, an de an. Cu o suprafață de peste 600 metrii pătrați, patinoarul în aer liber asigură distracția și mișcarea indiferent de vârstă.     

Dacă ești pasionat de sport, Veranda Mall este destinația ta de shopping, dar și de mișcare în timpul liber, așa că este momentul să mergi în vizită! 

Bifezi tot ce ai pe lista de cumpărături la Veranda Mall

La Veranda Mall, poți să bifezi dintr-o vizită tot ce ai pe lista de cumpărături, de la branduri recunoscute pentru raportul excelent calitate-preț: haine, accesorii, decorațiuni pentru casă, produse de îngrijire personală pentru întreaga familie, dar și pentru animalele de companie, un hipermarket cu produse accesibile tuturor. Este acoperită întreaga listă, dintr-o vizită! 

În plus, te așteaptă și numeroase restaurante și cafenele, locuri de joacă pentru copii, dar și CINEMAX, primul cinematograf din Obor, unde rulează cele mai noi și așteptate filme. 

Ai toate motivele să faci o vizită la Veranda Mall, alături de întreaga familie! 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton