VIGGO Trend Report estival

 Advertorial
.

Într-o lume contemporană ce trăiește în ritm rapid, colecția estivală Viggo stă sub aceleași repere fixe ale confortului. Rafinamentul subtil respectă principiile discreției, dar transformă cu ușurință orice apariție.

Costumul slim fit din două piese joacă un rol esențial în noua poveste a sezonului. Realizat din țesătură Made în Italy acesta mizează pe lejer, simplu și clasic. Culorile predominante sunt cele practice, evocând nuanțele unei plaje: camel, bej, maron, albastru și navy. Uneori acestea sunt completate prin texturi cu aspect ușor satinat sau tip birds eye ce dau tușa finală.

Designerii au trimis pe podiumurile de prezentare costumul la două rânduri de nasturi, acest model fiind un punct de interes și în colecția de vară Viggo. În asociere cu pattern-ul în dungi întâlnim aceeași cromatică reconfortantă ce evocă natura: maro, bej și albastru.

Variante purtabile, la fel de în vogă, sunt și sacourile double-breasted cu model herringbone, combinația de in și bumbac fiind mereu câștigătoare.

Prin definiție, vara înseamnă libertate de mișcare. O tehnică aparte, spalla camicia', descinde din atelierele croitorilor napolitani, creând un efect plisat pe umărul sacoului. Această caracteristică distinctivă devine omniprezentă în recomandările vestimentare Viggo pentru următoarea perioadă. Aspectul încrețit valorifică puterea unei forme fluide, naturale în croiala umărului. Iată o investiție în autenticitate ce povestește despre lejeritatea fină a bărbatului dezinvolt.

Dincolo de un croi impecabil, Viggo ne arată cât de mult poate face pentru un pantalon o manșetă bine proporționată. Readus pe scena modei, acest detaliu poate fi introdus cu nonșalanță în ținute stylish, dacă se acordă o egală atenție încălțămintei potrivite. 

Jachetele cu buzunare mari aplicate amintesc de stilul utilitar modern, cu o consecvență a cromaticii: bej, muștar și albastru. Ideal de suprapus unor tricouri din bumbac pique, dar și modelelor Polo cu închidere cu un nasture sau cu textura în dungi.

Ca o invitație la relaxare, tricourile cosy din fibre naturale fac purtătorul să se simtă și să arate mai bine. Modelele din bumbac Filoscozia cunosc momentul de glorie, acest bumbac egiptean reprezentând cea mai calitativă varianta disponibilă în prezent. Colectate manual din Delta Nilului, aceste fibre cu un luciu subtil au o rezistență excepțională, dar și o finețe specială, plăcută la atingere.

Astfel, inspirația colecției estivale Viggo 2024 face ca limitele dintre casual și formal să nu mai fie întotdeauna vizibile. Fără a fi ostentativă, eleganța evoluează spre o direcție curat imaginativă.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton