Viitorul este aici! Lansarea Bestinform de la sfârşitul acestui an promite transformarea modului în care îţi organizezi timpul liber!

 advertising.ringier
.

Fiecare secundă contează atunci când călătoreşti sau îţi pui la punct timpul liber. Acesta este unul dintre principiile care au stat la baza dezvoltării Bestinform –planificarea impecabilă în doar câteva secunde combinată cu un sistem de rezervări şi achiziţii accesibil direct din platformă.

Acest an aduce cu sine lansarea internatională Bestinform, o platformă menită sa revoluţioneze modul în care organizezi itinerarii şi planifici timpul liber.

Care este publicul ţintă al platformei? Simplu, toti cei care doresc o soluţie cuprinzătoare de planificare a timpului liber, indiferent de situaţie – călătorii, vacanţe, city-break sau chiar o după-amiază de distracţie.

Bestinform – Platforma alimentată de Inteligenţa Artificială

Bestinform nu este o simplă unealtă pentru călători şi călătorii. Această platformă are rolul de a transforma complet modul în care îţi organizezi tot timpul liber.  Utilizând sisteme şi tehnologii inteligente, Bestinform oferă utilizatorilor recomandări personalizate în baza profilului acestora, profil care include preferinţe, precum şi un istoric al activităţilor. Platforma ia în calcul toate mişcările realizate pentru a-ţi putea oferi sugestii perfecte, indiferent de situaţie!

Ce trebuie tu să faci?

Ei bine, nu ai multe de făcut! Am vorbit serios când am spus că vei petrece doar câteva secunde pentru a avea în faţă un itinerariu complet. Astfel, trebuie doar să selectezi locaţia, perioada, precum şi câteva preferinţe (dacă există), privind itinerariul tău. Apoi, în urma unui singur click, Bestinform îţi va pune la dispoziţie o selecţie vastă de recomandări personalizate – opţiuni de cazare, experienţe culinare, evenimente (sportive, culturale, artistice), experienţe unice, restaurante, cafenele şi multe altele.

Scopul Bestinform este revoluţionarea modului în care TU îţi planifici şi petreci timpul liber. Pentru noi, eficientizarea acestui proces este esenţială, precum şi furnizarea de opţiuni într-un număr cât mai mare. Astfel, experienţele tale – timp liber sau călătorii – vor fi pur şi simplu superioare.

De departe cel mai mare beneficiu consta în faptul că fiecare recomandare realizată de Bestinform pe baza algoritmilor creaţi de Inteligenţa Artificială şi livrată de Chatbot-ul cu Natural Language este complet personalizată, conform nevoilor şi preferinţelor tale!

Dar beneficiile nu se opresc aici!

Pe lânga recomandări şi experienţe personalizate, Bestinform devine asistentul tău personal şi poate cumpăra bilete (avion, evenimente, cinema, concert) şi face rezervari (hotel, restaurant). Fiecare aspect al unei călătorii sau zile libere este acoperit de către platforma Bestinform!

Asistenţa pentru furnizorii de servicii integraţi în reţeaua de parteneri

Bestinform este o platformă dezvoltată pe baza funcţiilor inovatoare ale Inteligenţei Artificiale. Algoritmii care alimentează platforma au fost dezvoltaţi in-house, pentru un nivel maxim de precizie în realizarea de recomandări şi răspunsuri (oferite de chatbot).

Apoi, la nivel extern, Bestinform întreţine o întreagă reţea de parteneri şi furnizori de servicii din toată Europa. Aceştia sunt, de altfel, cei care îţi vor oferi experienţe de neuitat şi care vor face dintr-o călătorie sau o zi de timp liber o aventura de neuitat!

Pentru aceştia, platforma Bestinform este oportunitatea perfectă de a-şi îmbunătăţi imaginea şi prezenta în mediul online, precum şi activităţile de marketing şi vanzari. Algoritmii Bestinform pun la punct un motor de căutare personalizat care oferă beneficii nenumarate atât utilizatorilor, cât şi partenerilor noştri la nivel european.

Anul acesta marchează începutul unei noi ere a planificării şi organizării timpului liber şi călătoriilor. Eşti pregătit de următoarea ta aventură?

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton