Vrei să încerci ceva nou? Vezi aici 3 rețete delicioase pe care le poți face cu ajutorul ciocolatei bio

 advertising.ringier
.

Vrei să încerci ceva nou? Ce-ar fi să aduci un strop de rafinament în bucătăria ta și să încerci câteva rețete delicioase, toate făcute cu ajutorul ciocolatei bio? Nu doar că aceasta este extrem de savuroasă, dar și mult mai sănătoasă decât variantele convenționale, deoarece este produsă cu ingrediente de înaltă calitate și fără aditivi artificiali, care, consumați pe termen lung, îți pot afecta grav sănătatea. La nivelul articolului de față vei putea descoperi 3 rețete ușor de preparat, delicioase și foarte sănătoase la care poți apela și tu pentru a le servi familiei în weekend sau chiar când aveți musafiri.

Iată trei rețete de dulciuri pe care le poți face cu ajutorul ciocolatei naturale

1.     Prajitura cu ciocolată neagră și portocale

Prima idee excelentă de desert în care poți integra ciocolata bio este prăjitura cu ciocolată neagră și portocale. Această prăjitură combină perfect gustul intens al ciocolatei negre cu aroma proaspătă a portocalelor, care îți va gâdila papilele gustative și te va face dependentă încă de la prima înghițitură. Vestea bună este că pentru a o prepara, nu vei avea nevoie de foarte multe ingrediente, așadar, nu e nevoie să investești foarte mulți bani pentru prepararea ei. Astfel, vei avea nevoie de 200 de grame de ciocolată neagră bio topită, 3 ouă bio, 150 de grame de zahăr brun, 100 de grame de unt bio, topit, 100 de grame de făină și coaja rasă de la o portocală bio.

2.     Salamul de biscuiți

În continuare, următoarea rețetă pe care o poți aborda este salamul de biscuiți cu ciocolată bio. Fiind o rețetă ușor de preparat și îndrăgită de atât de multe persoane, salamul de biscuiți este ideal atunci când ai poftă de ceva dulce sau ai invitați în vizită. Tot ce ai nevoie sunt biscuiți, rahat, ciocolată bio, alune, unt și lapte, pe care trebuie să le amesteci pe foc, iar apoi să le așezi pe o folie de plastic și să rulezi compoziția care va sta la frigider timp de câteva ore.

3.     Biscuiți crocanți cu ciocolată și migdale

Nu în ultimul rând, biscuiții crocanți cu ciocolată sunt extrem de delicioși, fiind combinația perfectă între crocant și dulce. Pentru a-i pregăti, vei avea nevoie de doar câteva ingrediente, ușor de procurat, la un preț accesibil, și anume 200 de grame de ciocolată bio topită, 100 de grame de unt bio, 100 de grame de zahăr brun, 2 ouă bio, 200 de grame de făină și 100 de grame de migdale tocate. Ulterior, va trebui să încălzești cuptorul la 180 de grade Celsius, iar într-un bol să amesteci untul și zahărul până când obții o pastă cremoasă. Pasul următor este să adaugi ouăle și ciocolata topită și să amesteci bine, completezi cu făină și migdalele tocate și să amesteci până se formează un aluat omogen. Dacă ești interesată de o ciocolată de calitate, poți accesa site-ul celor de la Scufita-rosie.ro, care au o gamă largă de astfel de produse.

În concluzie, dacă simți că ai nevoie de o mică schimbare în ceea ce privește alimentația ta, poți începe prin a utiliza ciocolata bio în rețetele de dulciuri, fiind la fel de gustoasă, dar mult mai sănătoasă.

Sursă foto: Unsplash.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton