World Class România anunță redeschiderea clubului World Class Upground

 Advertorial
.

World Class România, liderul industriei de health & fitness din țară, continuă să crească standardele de excelență ale serviciilor de health & fitness pe care le oferă, aducând inovație și calitate în fiecare aspect al experienței oferite membrilor săi. În acest context, World Class anunță redeschiderea clubului World Class Upground, într-un spațiu modernizat și îmbunătățit, pe data de 15 Iunie 2024.

„Prin investiții constante în modernizare și îmbunătățire, World Class România își reafirmă în mod constant misiunea: de a inspira și motiva mai mulți români să fie mai activi mai des. Angajamentul de a oferi facilități de ultimă generație și o atmosferă motivantă este în centrul obiectivului nostru principal de a oferi membrilor noștri cele mai bune condiții în călătoria lor către un stil de viață mai sănătos și mai activ. 

Redeschiderea clubului World Class Upground cu spații modernizate și echipamente înnoite, este un exemplu puternic al dedicării noastre de a oferi o experiență de health & fitness excepțională. 

Cu fiecare modernizare și îmbunătățire, continuăm să creăm spații care ajută tot mai mulți români să își atingă obiectivele de health & fitness și să se bucure de numeroasele beneficii ale unui stil de viață mai activ', a spus Kent Orrgren, CEO World Class.

Clubul World Class Upground a fost complet renovat pentru a oferi un mediu de antrenament modern, motivant și confortabil. Întreaga locație a fost zugrăvită, iar elementele grafice au fost actualizate pentru a reflecta un design contemporan. Vestiarele au fost recondiționate, iar zonele de dușuri au fost renovate pentru a asigura un confort sporit. Studioul de cycling a fost relocat și modernizat, oferind acum un mediu mai atractiv pentru antrenamente. De asemenea, studioul de group fitness a fost complet renovat și dotat cu echipamente noi, de ultimă generație.

Pentru a îmbunătăți experiența de wellness a membrilor World Class, saunele și zona piscinei au fost complet renovate, pentru a asigura un confort maxim. Zona de recepție a fost, de asemenea, modernizată, oferind un spațiu de lounge confortabil unde membrii se pot relaxa înainte sau după antrenament.

În sala de fitness, au fost aduse echipamente noi TechnoGym, care vor asigura o experiență de antrenament la un nou nivel de eficiență. Aceste îmbunătățiri reflectă angajamentul World Class de a oferi servicii de top și de a susține membrii în atingerea obiectivelor lor de health & fitness.

Un eveniment special de redeschidere , va avea loc pe 18 Iunie, între orele 17.00 și 21.00, în cadrul căruia membrii World Class și invitații lor vor putea celebra această ocazie. Cu toții vor avea ocazia să descopere îmbunătățirile aduse și să se bucure de o atmosferă vibrantă și energizantă.

La evenimentul de redeschidere din data de 18 iunie, participanții vor putea să se bucure de muzică energizantă, gustări sănătoase și numeroase surprize pregătite special pentru această ocazie de echipa clubului World Class Upground.

World Class România continuă să fie dedicat promovării unui stil de viață sănătos și activ, oferind facilități de top și programe variate de fitness. Redeschiderea clubului World Class Upground reprezintă un pas important în misiunea World Class de a motiva, inspira și susține mai mulți români să fie mai activi mai des și să își atingă, astfel, obiectivele de health & fitness.

Mai multe informatii pe www.worldclass.ro

Despre World Class 

World Class România este liderul pieței din industria locală de wellness, cu 45 de cluburi de sănătate și fitness și 23 de piscine în întreaga țară și peste 76.000 de membri. Cluburile World Class oferă cele mai înalte standarde de servicii, facilități de ultimă generație și clase diversificate. World Class este un partener pe termen lung al LES MILLS ™ – cel mai mare furnizor mondial de concepte de fitness. World Class România oferă, de asemenea, un concept premium de fitness și stil de viață, numit W, unde membrii pot antrena și relaxa într-un mediu intim și exclusivist.

World Class România este deținută de Vectr Fitness, parte a Grupului African Industries. Grupul African Industries este un grup global diversificat de companii private cu investiții în Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Vest.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton