Rețetă de bulete de cașcaval. În cazul în care nu știați ce să pregătiți pentru masa de prânz, noi vă venim în ajutor. Buletele de cașcaval nu sunt doar foarte simplu de preparat, dar și extrem de gustoase. Cei mici le vor adora, cu siguranță.
CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!
Rețetă de bulete de cașcaval. Acest preparat este foarte ușor de realizat și nici nu aveți nevoie de foarte multe ingrediente. În plus, nu veți petrece nici mult timp în bucătărie pentru că buletele de cașcaval sunt gata imediat. Tot ce trebuie să faceți este să urmați pașii de mai jos.
Citește și: Dovlecei umpluți.Cea mai simplă și delicioasă rețetă
Citește și: Tocăniță de cartofi.Cea mai simplă rețetă
Citește și: Rețetă de sufleu de dovlecei.Un deliciu în orice anotimp!
Citește și: Rețetă prăjitură deșteaptă cu fructe.Se prepară rapid
Rețetă de bulete de cașcaval – Ingrediente
– 4 cartofi medii,
– 50 g unt,
– 100 g cașcaval,
– 1 ou, câteva linguri de făină,
– sare și piper,
– un praf de nucșoară,
– pesmet,
– ulei pentru prăjit.
Rețetă de bulete de cașcaval – Mod de preparare
1. Mai întâi, spălați cartofii și puneți-i la fiert în apă cu sare.
2. După au fiert cartofii, lăsați-i să se răcească puțin, după care curățați-i de coajă.
3. Luați un pasator și zdorbiți cartofii ca pentru piure.
4. Adăugați untul, cașcavalul ras pe răzătoarea cu ochiuri mici, oul, sare, piper și nucșoară, după gust.
5. Apoi, adăugați 1-2 linguri de făină, pentru a se lega compoziția și pentru a se putea modela, potrivit libertatea.ro.
6. Formați biluțele cu mâna umezită. Apoi, tăvăliți buletele prin pesmet și puneți-le la prăjit în baie de ulei, până devin aurii.
7. Puteți servi buletele cu cașcaval calde sau reci, cu sos de iaurt și de roșii.
Sursa Foto: shutterstock