Pentru că este 1 mai, v-am pregătit o rețetă de mici delicioși, numai buni de pregătit acasă și pentru care nu este nevoie să încingi grătarul. Pentru că nu putem ieși la iarbă verde, vă prezentăm o rețetă de mici care este ideală pentru o tigaie de tip grill, cu care poți reda gustul micilor pe grătar.
Ingrediente pentru pasta de mici:
- 500 g carne de vacă (zona de la gât) tocată
- 1/2 lingură de bicarbonat
- 300 ml supă din oase de vită
- boia dulce
- 3 căței usturoi
- 1 lingură sare
- piper
- cimbru
- anason
Mod de preparare:
Carnea deja tocată o pui într-un bol alături de celelalte ingrediente. Amesteci bine și apoi adaugi supa până obții o pastă omogenă. Păstrează pasta de mici la frigiedr pentru 6 ore, iar când ești gata scoate pasta să se odihnească.
Încinge o tigaie gril cu puțin ulei, unge-ți mâinile cu ulei și formează mititeii pe care îi pui în tigaie până se formează urme de la grill pe ei și sunt făcuți în interior.
Servește-i cu muștar și pâine.