Cea mai delicioasă rețetă de omletă pentru micul dejun. Omleta este cea mai preparată și delicioasă rețetă de mic dejun. Aceasta ține de foame și este extrem de sățioasă, pe lângă faptul că este ușor de preparat. Specialiștii recomandă să nu se mai folosească lapte în prepararea ei. Iată ce ingrediente trebuie să folosești!
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!
Cea mai delicioasă rețetă de omletă pentru micul dejun. Ouăle sunt cele mai consumat la masa de mci dejun, indiferent dacă sunt preparate sub formă de ochiuri, omletă sau fierte. Acestea sunt extrem de gustoase și oferă sațietate.
Specialiștii în nutriție susțin că nu este recomandat ca în prepararea unei omlete delicioase să fie folosit laptele. Aceștia consideră că omleta si-ar putea schimba gustul. De asemenea, pentru a prepara o omletă delicioasă trebui să ai o tigaie bună cu un diametru de minim 20 centimetri. Se poate alege folosirea uleiului de măsline, dar și cel de floarea soarelui.
Citește și: Rețetă de supă de curcan cu găluște
Citește și:Rețetă de clătite cu mere rase în aluat. Un desert gustos și simplu de făcut
Citește și:Rețetă de burrito mexican
Citește și:Rețetă de pui în sos de portocale. Se prepară simplu și rapid
Ingrediente rețetă de omletă pentru două porții
- 4 ouă
- niște ceapă verde
- verdeață
- sare și piper după gust 3 roșii cherry / o roșie mare
- ciuperci uscate (opțional)
Mod de preparare
Se spag ouăle și se bat bine într-un castron, după care se adaugă sarea. Se toarnă amestecul în tigata încinsă și se adaugă ciupercile sau ceapa. Se pun un capac peste omletă si se lasă timp de două minute, fără a o întoarce. În tot acest timp se spală roșiile, după care se adaugă în tigaie. Omleta va sta pe foc alte trei minute, după care se mai lasă putin să stea cu capacul deasupra. Omleta se poate consuma alături de pâine prăjită sau simplă. Poftă bună!
Sursa foto: Canva