Rețetă cheesecake Kinder Bueno. Un desert delicios și fără coacere

 Calin Maria Bianca
.

Rețetă cheesecake Kinder Bueno. Un desert delicios și fără coacere. Te-ai săturat de numeroasele rețete clasice atunci când vine vorba de desert? Vrei să încerci ceva nou, însă care să nu îți răpească prea mult din timpul tău prețios, iar totodată să aibă un gust unic, pe placul tuturor? Ei bine, noi avem răspunsul la toate aceste întrebări, așa că am pregătit cea mai virală rețetă de pe Internet, și anume: cheesecake cu Kinder Bueno fără coacere!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cheesecake-ul este una dintre prăjiturile preferate ale românilor, asta deoarece se poate face în numeroase feluri, cu diferite arome și gusturi. Începând de la cele care se fac în cuptor, până la cele care fac fără coacere, este un desert simplu, delicios și rafinat, ce poate fi cu ciocolată, vanilie, fructe, chiar și Kinder Bueno.

Citește și: Ce este și cum se prepară budinca de tapioca

Citește și: Rețetă de cheesecake cu căpșuni

Se prepară ușor, este răcoritor și gustos, iar totodată nu-ți răpește prea mult timp. Nu o să stai cu orele în bucătărie, iar lista de ingrediente este una simplă, cu produse pe care aproape orice gospodină le are în casă.

Citește și: Deea Maxer, reacție surprinzătoare după ce a fost așteptată cu un buchet de flori, în miez de noapte: „Sunt deschisă să primesc și să ofer iubire'

Citește și: Gabriela Cristea a făcut un test de sarcină, recent. Reacția Cristinei Șișcanu: „Unde cresc doi, crește și al treilea. Un băiețel…'

Rețetă cheesecake Kinder Bueno – Ingrediente

Blat

  • 125 g biscuiți digestivi
  •  3 kinder bueno
  •  50 g unt

Cremă

  •  250 g mascarpone
  •  350 g cremă de brânză
  •  250 g smântână pentru frișcă
  •  75 g zahăr
  •  150 g cremă de ciocolată albă
  •  250 g ciocolată neagră
  •  12 g gelatină pudră

Decor

  •  100 g smântână pentru frișcă
  •  10 g zahăr pudră
  •  3 Kinder Bueno

Rețetă cheesecake Kinder Bueno – Mod de preparare

Ca la orice desert, și la cheesecake-ul Kinder Bueno tot cu blatul începem. Prin urmare, se zdrobesc biscuiții digestivi și batoanele Kinder Bueno cu ajutorul unui făcăleț sau în robotul de bucătărie. Între timp, se topește untul și se adaugă peste amestecul de biscuiți și batoanele Kinder, amestecând până se omogenizează. Apoi, se tapetează cu hârtie de copt o formă rotundă cu inel detașabil pentru a putea scoate prăjitura la sfârșit și se adaugă mixul de biscuiți cu unt. Se uniformizează și se apasă cu ajutorul unei linguri sau cu fundul unui pahar, iar apoi se dă la rece.

În acest timp, într-un castronel se înmoaie gelatina cu patru linguri de apă rece și se lasă la hidratat. În vasul mixerului se adaugă brânza mascarpone, crema de brânză și zahărul. Se mixează la viteză mică până se omogenizează, se adaugă crema de ciocolată albă și se continuă mixarea. Ciocolata neagră se topește la bain-marin, se lasă la răcit, după care se adaugă peste amestecul din vasul mixerului. Se încălzește gelatina în cuptorul în microunde timp de 8-10 secunde, apoi se adaugă în vasul mixerului peste amestecul de cremă de brânză și ciocolată.

Se bate smântâna pentru frișcă, iar când este gata se încorporează în amestecul de cremă de brânză și cremă de ciocolată cu ajutorul unei spatule. Amestecul obținut se toarnă în forma rotundă unde se află baza de cheesecake, care a stat la rece. Se uniformizează compoziția, se ornează și se lasă la rece cel puțin 2 ore înainte de a fi degustat. Poftă bună!

Sursă foto: Freepicks

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton