Rețetă ciorbă de varză dulce. În zilele caniculare ale verii, cel mai bine merge o ciorbă de varză dulce. Este un preparat ușor, ba chiar te și ajută să scapi de kilogramele în plus. Se poate pregăti chiar și în mai puțin de 30 de minute.
CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!
Cu toții simțim nevoia să mâncăm ceva ușor în zilele caniculare, iar o ciorbă de varză dulce este perfectă pe timp de vară. Se prepară foarte ușor și într-un timp foarte scurt. Ciorba de varză dulce este folosită și în diete, deci te ajută să scapi de kilogramele în plus.
Citește și: Ciorbă țărănească cu afumătură.
Citește și: Rețetă limbă cu măsline.
Citește și: Ce mai face și cum arată Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan.
Citește și: Petrecere în familia Denisei Răducu, după 4 ani de doliu:
Ingrediente – ciorbă de varză dulce
- o varză dulce
- o ceapă
- un morcov
- o țelină mică
- un păstârnac
- un ardei roșu
- 2 roșii
- o legătură de mărar
- sare, piper
- bulion
Mod de preparare – ciorbă de varză dulce
Ceapa se curăță, se toacă mărunt și se pune la călit în ulei cu puțină apă. Zarzavaturile se curăță, se dau prin răzătoarea mare și se adaugă la ceapa călită, conform bucataras.ro.
Ardeii și roșiile se toacă mărunt și se pun peste amestecul de mai sus. Varza se curăță de primele foi și se rade pe rindea. Se adaugă peste restul legumelor.
Se completează cu cca. 2 litri de apă și se lasă la fiert, la foc mediu, cca. 30 de minute. Se adaugă sare și piper. La final se adaugă bulionul și se mai lasă la fiert aproximativ 10 minute. La servire se presară mărarul tocat.
Sursa foto: bucataras.ro