Clătite americane cu banane fără zahăr. Ai nevoie de doar 3 ingrediente

 Calin Maria Bianca
.

Clătite americane cu banane fără zahăr. Ai nevoie de doar 3 ingrediente. Vrei să îți delectezi papilele gustative cu un desert însă nu ai idee ce ai putea face repede și care să fie totodată și fără prea multe calorii? Ce ai spune dacă ai încerca clătitele americane cu banane și fără zahăr? Sunt un adevărat curcubeu pe cerul gurii! Nu o să regreți alegerea făcută!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Rețetă de clătite americane cu banane fără zahăr. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că mulți dintre noi aruncăm bananele atunci când încep să se păteze, considerând că nu mai sunt bune. Ei bine, pentru a nu mai face risipă alimentară, acum este momentul potrivit să le folosim pentru un desert de-a dreptul delicios și sănătos totodată.

Citește și: Rețeta de cheesecake a lui Carmen Brumă

Citește și: Rețetă de pandișpan cu prune

Știm că de-a lungul timpului au apărut numeroase rețete de clătite, însă cu siguranță cele clasice sunt pe placul tuturor. Totuși, pentru a renunța la zahăr trebuie să adaugi un ingredient dulce, altfel de ce i-am mai spune 'desert', nu? Dacă și ție îți plac bananele, acum poți să le folosești ca înlocuitor al zahărului când vine vorba despre clătitele americane. Încearcă și nu vei regreta!

Citește și: Cum arată Andreea Mantea fără gene false. Nici ea nu s-a recunoscut: „Cam atât de naturale mi se par'

Citește și: Elena Udrea i-a transmis, din închisoare, un mesaj fiicei sale, de ziua ei: „Îmi cer iertare pentru că nu îți sunt alături”

Clătite americane cu banane fără zahăr – ingrediente

  • 4 banane coapte
  • 4 ouă
  • 150 gr făină albă

Clătite americane cu banane fără zahăr – mod de preparare

În vasul blenderului, mixăm bananele și ouăle până când s-a format o compoziție omogenă. Apoi, renunțăm la mixer și adăugăm făina, pe care o integrăm ușor în amestecul de ouă și banane. Compoziția obținută este tot ceea ce avem nevoie pentru o porție de clătite americane sănătoase.

Tot ce ne rămâne acum de făcut este luăm o tigaie antiaderentă în care punem o picătură de ulei. Pentru fiecare clătită punem în tigaie aproximativ o lingură şi jumătate de compoziţie. Nivelăm foarte uşor compoziţia în tigaie și o întoarcem când s-a rumenit şi partea superioară. Când terminăm cu toate, le așezăm pe un platou, le pudrăm cu zahăr, adăugăm și puțin miere, după preferințe, și gata! Un desert sănătos și delicios! Poftă bună!

Sursă foto: Freepics

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton