Cum pregătește Gina Bradea carnea pentru mici

Gina Bradea pregătește pasta pentru mici acasă. Vloggerul folosește carne de curcan și nu dă niciodată greș cu rețeta. Gina Bradea pregătește numeroase rețete în mediul online și toate îi ies de minune. Micii pe care îi pregătește vloggerul au la bază câteva secrete.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

„Pastă de mici făcută acasă, mici suculenți bine condimentați din carne curată, asta ca știm ce mâncăm”, spune Gina Bradea despre acest fel de mâncare, care poate fi savurat la picnic sau acasă. Iată cum îi pregătește pas cu pas și ce ingrediente folosește!

Ce ingrediente folosește Gina Bradea pentru mici

850 g carne de curcan (piept și pulpe dezosate)

150 g slănină de porc

2 lingurițe rase de bicarbonat de sodiu

300 ml apă minerală sau supă de oase

18 g sare, după gust

3 g piper, după gust

3-5 g ardei iute sau boia de ardei iute, după gust

2 g un vârf de cuțit de chimen măcinat, după gust

2 g cimbru, după gust

6 boabe de ienibahar, după gust

2 g coriandru, după gust

o căpățână de usturoi românesc (cu coaja roz, e mai aromat)

Cum prepară Gina Bradea carnea pentru mici

Carnea pentru mici se pregătește foarte ușor. Condimentele sunt de bază și dau o savoare specială. „Punem în robotul de bucătărie 850 de grame de piept de curcan și pulpe dezosate și 150 de grame de slănină de porc și 18 grame de sare, în funcție de cât de sărat vreți să e. Punem și două grame de cimbru uscat, trei grame de piper măcinat, o căpățână de usturoi pisat, două lingurițe rase de bicarbonat de sodiu.

Aici avem șase boabe de ienibahar, două grame de coriandru și două grame de chimen, împreună cu 300 de mililitri de apă minerală sau supă de oase. Pornim frământatul la cea mai mică viteză, lăsăm să se frământe timp de jumătate de oră

Pasta de mici este foarte tare, este foarte bine legată, foarte bine frământată, de aceea e bine să avem un robot, dacă o frământăm la mână durează foarte mult.. Am obținut 600 de grame de pastă de mici din această cantitate vom forma 9 mici pe fiecare tăviță. Stropim un blat de lemn sau o tavă cu ulei ca să formăm micii, ori îi formăm cu mâna sau folosim un poș sau o pungă la care tăiem un capăt cam de 2 centimetri. Ungem lama unui cuțit cu ulei, modelăm capetele frumos să aibă formă frumoasă și apoi împărțim în 3', a explicat bloggerul, pas cu pas, în filmulețul postat pe pagina sa de Youtube, în urmă cu ceva vreme.

Citește și: Cum prepară Cori Grămescu pastele de linte cu sos ragu de soia

Citește și: Rețeta de ciorbă de pește a lui Sorin Bontea

Citește și: Rețeta de drob de miel a lui Cătălin Scărlătescu, perfectă pentru masa de Paște. Preparat fraged și gustos!

Citește și: Rețetă de prăjitură cu cremă de iaurt și marmeladă

Citește și: Cum prepari cele mai delicioase chiftele de post

Cum formăm micii

Micii se modelează foarte ușor și pot fi oricând aruncați pe grătar. Pot fi ținuți la congelator înainte de a fi consumați.

Am pregătit pastă de mici, așa îi formăm de la început. Folosim tulumba asta de făcut cârnați. Sunt aproximativ 600 de grame de pastă de mici, 9 mici pe fiecare tăviță. Suficient, dacă facem pentru mine și pentru soț sau își fac copiii este suficient cât mâncăm o dată, iar dacă avem musafiri, scoatem mai multe. Acum urmează să le înfoliem, le bagăm în congelator și când avem nevoie, scoatem de la dezghețat cu o zi înainte, în frigider, lăsăm la dezghețat încet și sunt buni de aruncat pe grătar', a punctat aceasta recent.

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton