Cum prepară Andreea Raicu Sushi tarts în cinci pași simpli

.

Andreea Raicu adoră să gătească atunci când timpul îi permite. Vedeta preferă preparatele care au la bază sushi și nu se dă în lături să încerce rețete noi. Andreea Raicu a reușit să își păstreze silueta de model, iar asta pentru că în meniul ei se regăsesc mai mult produse care nu au multe calorii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Andreea Raicu a descoperit această rețetă și nu a mai stat pe gânduri. A vrut imediat să experimenteze și pe viitor să îi surprindă și pe cei apropiați cu o astfel de rețetă. La sfârșit, rezultatul a fost uimitor. „Am găsit de curând rețeta asta, iar pentru ca sunt mare fan sushi, nu aveam cum să n-o încerc- sushi tarts. Au fost gata super rapid și chiar sunt super gustoase. Vă las rețeta mai jos, în caz că vă tentează', a spus Andreea Raicu pe o rețea de socializare.


De ce ingrediente avem nevoie pentru sushi tarts

-Foi uscate de Nori;

-orez pentru sushi gătit și răcit;

-somon fără piele, tăiat cubulețe mici;

-ulei de susan (sau ulei de măsline);

-sos de soia;

-miere;

-ghimbir;

-sare după gust;

-avocado tăiat cubulețe mici;

-semințe de susan negru;

Citește și: Cum face Elwira Petre cornulețe cu gem: ,,Așa poftă îmi era'

Citește și: Cum prepari cea mai delicioasă prăjitură cu mere

Citește și: Ce pun italienii în sosul pentru paste la final, pentru un gust perfect. Trucuri pentru cele mai delicioase paste

Citește și: Rețetă de sharhat de pui. Un delicios preparat libanez, cu sos de lămâie, usturoi și ierburi aromate

Citește și: Rețetă de ciorbă rădăuțeană. A fost inclusă în lista celor mai bune ciorbe din lume


Sushi tarts: cum se pregătește

2. Amestecă cubulețele de somon cu ingredientele specificate și lasă-le la marinat.

3. Pune câte o lingură de orez pe fiecare pătrat, apoi le așezi în formele de brioșe, presând ușor pentru a forma cupe.

4. Adaugă câteva cubulețe de somon în fiecare cupă și coace timp de aproximativ 15-17 minute. Dacă dorești, le mai poți rumeni la final timp de 1-2 minute.

5. După ce le scoți din cuptor, lasă-le să se răcească puțin, apoi adaugă avocado, semințe de susan și stropește cu maioneză picantă sau Sriracha. Și…Voila, totul e gata în 30 de minute', a explicat Andreea Raicu.