Carmen Brumă prepară o pastă de sardine delicioasă, ideală pentru această perioadă. Săracă în calorii, această minune din farfurie nu îți poate aduce kilograme în plus. Vedeta susține că această pastă este și sănătoasă, dar și ușor de preparat. La capitolul ingrediente avem nevoie de sardine, ouă, unt, ricotta, țelină apio, ceapă și zeamă de lămâie.
CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI
Carmen Brumă reușește să se mențină în formă cu o alimentație riguroasă și mult sport. Ea urmează acum un Master de Nutriție și Siguranță Alimentară la Facultatea de Medicină Carol Davila din București. Deși examenul a fost unul unul greu și au fost mai multe persoane pe un loc, Carmen Brumă a reușit să se detașeze.
De ce avem nevoie pentru pasta de sardine
300 de grame de sardine
2 ouă fierte tari
30-40 de grame de unt
1 lingură de ricotta cu vârf
1 tijă de țelină apio
Ceapă verde după gust
Zeama de la jumătate de lămâie
Citește și: Rețetă de zacuscă sârbească din ardei copți. Cum se prepară ajvar
Citește și: Rețeta de creveți în unt a Laurei Cosoi. Secretul actriței pentru un preparat delicios, ca la restaurant
Citește și:Rețeta de dulceață de gutui cu nuci a Annei Lesko. Desert ușor de făcut
Citește și: Rețetă de clătite japoneze. Au făcut furori pe Internet
Mod de preparare pastă de sardine
Această pastă se prepară foarte ușor. Avem nevoie de 300 de grame de sardine, două ouă fierte tari, 30-40 de grame de unt, o lingură de ricotta cu vârf, zeama de la jumătate de lămâie, o tijă de țelină apio și ceapă verde după gust. Ingredientele se amestecă într-un blender sau cu ajutorul unui mixer până se obține o pastă. Aceasta poate fi păstrată la frigider și servită cu pâine, crackers, bastonașe de castravete sau ardei.
„Una dintre cele mai apreciate rețete din programele mele de slăbire este pasta de sardine. Iată o variantă un pic modificată, de vară să-i spunem. Aveți nevoie de 300 de grame de sardine, două fierte tari, 30-40 de grame de unt, o lingură de ricotta cu vârf, zeama de la jumătate de lămâie, o tijă de țelină apio și ceapă verde după gust. Amestecați totul cu un mixer sau într-un blender și obțineți o pastă delicioasă pe care o puteți ține la frigider, o puteți mânca cu pâine, crackers, bastonașe din castravete sau ardei. O să vă placă cu siguranță’, a spus Carmen Brumă, în mediul online.