Cum prepară Cornelia Rednic cel mai delicios cheesecake

Cornelia Rednic a descoperit o rețetă inedită de cheesecake. Vedeta e de neoprit atunci când intră în bucătărie. Artista are multă imaginație când vine vorba de preparatele pe care le pregătește. Cornelia Rednic și-a dat soțul gata cu dulciurile pe care le face, dar i s-a dus vestea și printre colegi, așa că mulți își doresc astăzi să le livreze rețetele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cornelia și Lupu Rednic sunt împreună pe scenă, dar și dincolo de ea. Artista a decis să se căsătorească cu cel alături de care păstrează ritmul și astăzi când avea doar 17 ani, în timp ce Lupu avea 23 de ani. Părinții au considerat că nu e momentul pentru un mariaj, dar cei doi au simțit că nu mai pot aștepta. Au fost întotdeauna fericiți împreună, așa că nu au niciun regret că lucrurile au decurs astfel.

Ingrediente pentru cheesecake-ul pe care îl pregătește Cornelia Rednic:

400 g biscuiți digestivi ,150 g unt, 1 kg cremă brânză 200 g smântână, 90 g făină, extract de vanilie, coaja rasă de la o lămâie și o portocală, puțină sare.

Cornelia Rednic a testat multe rețete până să găsească una cu care să uimească. Facem un cheesecake, o rețetă de bază. Eu am făcut mai multe dintre ele, am tot încercat. Însă, într-un final, am ajuns la această rețetă. Avem nevoie de biscuiți, 400 g, deja sfărâmați. Biscuiții digestivi sunt mai poroși. Îi puteți sfărâma într-o pungă cu un sucitor. Avem nevoie de 150 g de unt topit. Pentru cremă ne trebuie brânză și 200 g de smântână lichidă. Este important să fie smântână grasă, dar lichidă. Avem 90 g de făină, 250 g de zahăr. Vom face la urmă un sos, el fiind dulce puteți să puneți mai puțin zahăr. Șase ouă întregi și vanilie. Am și coajă rasă de lămâie și portocală. Pun untul topit peste biscuiți.

Biscuiții vor absorbi untul topit. După urmează să pun biscuiții în tavă, acesta este blatul. Avem o tavă cu diametrul de 29 cm, care este ideală pentru aceste cantități, însă putem să luăm și o tavă de 26 de centimetri. Am pus hârtie de copt. Așezăm biscuiții în tavă, luăm un pahar cu fundul plat și nivelăm blatul. Dăm la cuptor pentru 10 minute, la 180 de grade', mărturisește Cornelia Rednic.

Citește și: Rețeta de plăcintă cu telemea, brânză și smântână a lui Sorin Bontea

Citește și: Cum prepară Gina Bradea cornulețele cu gem și nucă

Citește și: Ce este braga și cum se prepară. „Băutura sultanilor' a fost inventată în urmă cu sute de ani

Citește și: Rețeta de tort „Cușma lui Guguță' a Annei Lesko. Un desert delicios și rapid!

Citește și: Rețetă de aripioare în stil Buffalo și sos de brânză. Preparat din bucătăria americană

Cum face Cornelia Rednic crema pentru cheesecake

Crema realizată de Cornelia Rednic are la bază smântână, ouă și alte ingrediente. Pașii pe care îi urmează sunt, însă, cei mai importanți.

Ne apucăm de cremă, care este foarte simplu de făcut. Avem crema de brânză, venim cu smântâna lichidă. Amestecăm cu mixerul. Adăugăm zahărul, extractul de vanilie și puțină sare, punem ouăle și amestecăm puțin. Acum urmează să pun coaja rasă de la lămâie și portocală și adaug încet făina, cele 90 g. Așa arată crema noastră, scoatem blatul de la cuptor și adăugăm crema peste el. Îl nivelez. Într-o tavă am pus apa caldă, pe care o așezăm în cuptor, iar pe grătar punem cheesecake-ul. Pentru sos avem nevoie de zmeură și 50 ml de apă, care se pun la foc cu 50 g de zahăr. Vom pune și zeama de la o jumătate de lămâie. Blatul l-am scos din cuptor, trebuie să stea 4-5 ore ca să se răcească. După ce s-a răcit se ornează', mai spune ea.

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton