Ingredientul secret folosit de Cătălin Scărlătescu pentru prepararea șnițelelor. Juratul de la Chefi la cuțite a dezvăluit rețea sa specială de șnițele. Celebrul bucătar folosește un ingredient secret pentru prepararea faimoaselor sale șnițele. Iată ce ingrediente folosește Scărlătescu.
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!
Șnițelul este un ingredient consumat deseori de români, iar Cătălin Scărlătescu a surprins cu rețeta sa pentru prepararea șnițelelor. Cheful a dezvăluit care este ingredientul secret pentru prepararea acestora. Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari de la noi din țară.
Șnitețul este un preparat culinar care nu lipsește din mediul săptămânal al românilor. Fie că e preparat cu carne de pasăre, de porc sau vită, acesta este pe placul românilor. Cu toate acestea, există o variantă de pregătire a acestuia, iar Cătălin Scărlătescu a dezvăluit care este ingredientul secret.
Citește și: Rețetă de compot de struguri, fără conservanți
Citește și:Rețetă de paste bolognese la cuptor
Citește și: Pavel Bartoș a fost în vacanță în America, cu soția și copiii:„Le-am promis-o alor mele fete de trei ani’
Ingrediente pentru șnițele după rețeta lui Cătălin Scărlătescu
- piept de pui/carne de porc/vită
- sare
- pipet
- ierburi aromatice
- fulgi de porumb
- unt
Mod de preparare șnițele
Bucătarul chef pune bucățile de carne într-un bol cu un topit și adaugă sare, piper dar și ierburi aromatice. Le tăvălește printr-un amestec de fulgi de porumb zdrobite și le pune în tigaie la prăjit într-o baie de ulei.
Șnițelele vor ieși crocante la exterior, dar și aromate în interior și sunt ușor de preparat și destul de gustoase, potrivit spynews.ro.
Cine este Cătălin Scărlătescu
Cătălin Scărlătescu s-a născut în Constanța și este unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari din România și face parte din juriul „Chefi la cuțite’. De la 16 ani a declarat că vrea să devină bucătar, pe vremea când era curier la un hotel din Eforie Sud și visa să devină propriul restaurant. La 20 de ani a plecat în străinătate și a lucrat în peste 50 de țări.
A început cu munca de jos în restaurante cu renume, în diverse colțuri ale lumii. Cătălin Scărlătescu preferă să împartă experiența sa culinară tuturor românilor.
Sursa foto: Facebook