Rețetă de mâncare de vară. Mulți dintre noi preferăm să consumăm preparate ușoare în sezonul torid. Rețeta de salată de paste cu pește este ușor de preparat și reprezintă o rețetă perfectă de mâncare de vară.
CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!
Rețetă de mâncare de vară. Salata de paste cu pește este ideală și se încadrează perfect în categoria mâncărurilor potrivite pentru sezonul cu temeperaturi ridicate. În plus, este o rețetă care se prepară ușor și pentru care aveți nevoie doar de câteva ingrediente.
Citește și: Rețetă salata orientală.Este perfectă pentru post
Citește și: Rețetă de mazăre scăzută.Preparat perfect pentru vară
Citește și: Rețetă pavlova.Desert delicios cu multe fructe
Citește și: Rețetă sandwich club cu bacon și ouă.Rapid și gustos
Rețetă de mâncare de vară
Salată de paste cu pește – ingrediente
– 400 g paste tagliatele
– 300 g file de cod
– sare
– piper
– boia dulce
– ulei pentru prăjit
– 2 fire de ceapă
– o salată verde
– 200 g roşii cherry
– 50 g unt
– cimbru uscat
– o lămâie
Rețetă de mâncare de vară
Salată de paste cu pește – mod de preparare
1. Pentru început, puneți pastele la fiert în apă cu sare și o linguriță de ulei, ținând cont de instrucțiunile de pe ambalaj.
2. După ce pastele au fiert, trebuie să le scoateți din oală, să le lăsați câteva minute în apă rece și după să le puneți în sită.
3. După care, spălați fileul de cod, apoi stergeți-l cu un prosop absorbant. Apoi, după ce s-a uscat, condimentați peștele cu sare, piper și boia dulce.
4. Tățai cubulețe fileul de cod și puneți-l la prăjit în ulei de floarea soarelui. După ce peștele a căpătat o culoare aurie, luați-l de pe foc și puneți-l pe un prosob absorbant de hârtie pentru a elimina surplusul de ulei, potrivit retete.unica.ro.
5. Apoi, treceți pastele prin unt topit cu sare și amestecați cu salata verde, spălată şi ruptă, cu ceapă verde şi cu roşioare.
6. După care, adăugați bucăţile de cod și serviți pastele ornate cu felii de lămâie şi cimbru uscat pe deasupra
Poftă bună!
Sursa Foto: unsplash.com