Paste de post cu rucola, după rețeta lui chef Cătălin Scărlătescu. Chef Scărlătescu propune o rețetă delicioasă și aromată pentru toți românii care țin post, dar și pentru persoanele care au un stil de viață vegan. Pastele de post cu rucola și busuioc sunt sățioase și poate constitui o masă excelentă pentru întreagă familie. Iată cum se prepară!
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!
Paste de post cu rucola, după rețeta lui chef Cătălin Scărlătescu. Chef Cătălin Scărlătescu propune o rețetă pentru toți cei care țin post sau duc un stil de viață vegan. Este vorba de pastele cu pesto de busuioc și rucola. Scărlătescu recomandă pentru această rețetă paste scurte, precum penne, fusilli, rigatoni, etc. preparate fără ou, desigur.
Pentru a prepara aceste paste delicioase aveți nevoie de busuioc, rucola, muguri de pin și nelipsitul ulei de măsline extravirgin. Aveți grijă să nu cumpărați sosul pesto gata făcut, pentru că acela conține lactate.
Citește și: Ce tradiție nu va respecta Anda Adam la nunta cu Yosif Mohaci: „Mi se pare aiurea să…”
Paste de post cu rucola, după rețeta lui chef Cătălin Scărlătescu. Ingrediente
- Paste scurte
- Busuioc fresh
- Rucola
- Muguri de pin
- Ulei de măsline extravirgin
- Sare și piper
Paste de post cu rucola, după rețeta lui chef Cătălin Scărlătescu. Mod de preparare
- Pastele se fierb în apa asezonată doar cu sare, apoi, busuiocul și rucola se toacă mărunt și se amestecă bine cu ulei de măsline, până se obține un sos omogen.
- Separat, se coc mugurii de pin la cuptor, iar jumătate dintre ei se pun în blender, jumătate se pun peste paste.
- La sfârșit, pastele fierte se amestecă într-un bol cu sosul pesto.
FOTO: Pexels Facebook
Cel mai nou VIDEO
Libertatea.ro
Fanatik
Știrile PRO TV