Rețetă de pește halibut în sos de ciuperci. Iubitorii de pește alb vor adora rețeta aceasta perfectă pentru Sărbătoarea de Florii. Cu siguranță, îi veți da pe spate și pe cei mai mari mofturoși cu acest preparat. Nu aveți nevoie nici de vreun talent culinar aparte. Totul va fi gata imediat.
CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!
Rețetă de pește halibut în sos de ciuperci. Cu ocazia zilei de Florii, putem să consumăm preparate din pește. Cu siguranță, toate gospodinele se gândesc care ar fi rețeta ideală de pește care să-i dea pe spate pe cei dragă. Nu mai este cazul să căutați. Noi venim cu o idee perfectă nu doar pentru Florii, ci pentru orice ocazie.
Rețetă de pește halibut în sos de ciuperci – Ingrediente
– 500 gr file de halibut
– 300 gr ciuperci champignon brune
– 200 gr smantana pentru gatit
– 50 ml supa de peste
– zeama de la o lamaie
– 50 gr unt
– sare de mare
– piper cu lamaie
Citește și: Plachie de pește la cuptor cu legume.Rețetă pentru Florii
Citește și: Rețetă de dob cu pui și legume.Se prepară rapid și ușor
Citește și: Plăcintă cu portocală.Rețeta preparată Majda la Chefi la Cuțite
Citește și: Sarmale cu soia, în foi de varză.Rețetă de post
Mod de preparare
1. Mai întâi, proporționează file-ul de halibut în funcție de cum dorești să arate porțiile, dacă vrei să fie mai mari sau mai mici.
2. Într-un vas, topește untul și adaugă ciupercile, pe care le-ai tăiat felii. Lasă-le 3-4 minute pe foc, potrivit caietulcuretete.com.
3. Separat, trebuie să diluezi smântâna cu supa de pește călduță și zeama de lămâie. În cazul în care nu ai, poți să folosești supă de pui. Adaugă cu atenție peste ciuperci și amestecă încontinuu. Trebuie să lași focul mic pentru că riști să se taie sosul.
4. Când este aproape de punctul de fierbere, adaugă file-urile de halibut și lasă-le 2-3 minute.
5. Pune sare de mare și piper cu lămâie.
6. Așează sosul pe un platou, după care pune peștele deasupra. Garnisește cu felii de lămâie.
Poftă bună!
Sursa Foto: pixabay.com