O mâncare extrem de delicioasă și super simplu de preparat. Piept de pui în stil mexican este o rețetă cu de toate, în clasicul stil mexican și cu arome foarte interesante. Îți propunem să servești acest fel de mâncare alături de tortillas, micile turte care se fac în bucătăriile mexicane și care sunt extrem de ușor de făcut și foarte delicioase.
CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!
În plus, această mâncare are doar 100 de calorii la suta de grame și multă proteină, ideală într-o dietă echilibrată.
Pentru rețeta de pui în stil mexican ai nevoie de:
- 400 g piept de pui
- 1 ardei gras roșu
- 1 ceapă roșie
- 100 g ciuperci
- 100 g fasole roșie
- 90 g porumb din conservă
- sare
- piper
- boia iute
- boia dulce
- praf de usturoi
- puțin cimbru
- 2 lg. ulei de măsline
- pătrunjel
- 1/2 lămâie stoarsă
Mod de preparare:
Pentru început, taie puiul în cubulețe mici. Spală și taie ardeiul gras în fâșii subțiri și taie ceapa solzișori. Pune toate condimentele peste cubulețele de pui și amestecă bine. Pune puiul în uleiul încins și lasă-l să se rumenească. Apoi, adaugă ceapa, ardeiul, porumbul din conserva, fasolea roșie de la conservă și ciupercile proaspete tăiate feliuțe.
Citește și: Cristina Neagu a fost testată pozitiv cu COVID-19.Cum se simte jucătoarea de handbal
Lasă totul la călit, iar când puiul este gătit și legumele s-au înnăbușit bine, adaugă sucul de lămâie și pătrunjelul. Servește alături de tortilla.