Rețetă de clătite cu somon afumat, cremă de brânză și castravete

 Ifrim Georgiana
.

Răsfață-te cu o rețetă delicioasă de clătite cu somon afumat, cremă de brânză și castravete. Se prepară ușor și este perfectă pentru un brunch cu prietenii. Mai jos găsești ingredientele necesare și modul de preparare. Poftă bună!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Combinația de clătite pufoase, somon afumat delicat și cremă de brânză cremoasă, completată de prospețimea castravetelui, creează un preparat sofisticat și delicios. Ideală pentru un brunch sau o cină ușoară, această rețetă este ușor de preparat și sigur va impresiona prin aromele sale distincte.

Citește și: Rețetă de prăjitură cu pepene galben. Un desert simplu și răcoritor, ideal pentru zilele de vară

Citește și: Rețetă de mac and cheese, cele mai delicioase macaroane cu brânză

Citește și: Rețeta de pizza fără gluten. Chef Joseph Hadad a explicat cum se prepară: „Poftă bună!'

Citește și: Rețetă de rulouri cu smântână și nucă

Rețetă de clătite cu somon afumat, cremă de brânză și castravete – Ingrediente

Pentru clătite:

4 ouă

3 linguri de zahăr

3 linguri de ulei

3 pahare de lapte

2 pahare de apă clocotită

2 pahare și jumătate de făină

Sare

Pentru umplutura:

cremă de brânză

somon afumat

castraveți

Rețetă de clătite cu somon afumat, cremă de brânză și castravete – Mod de preparare

1. Amestecăm ouăle, zahărul și un praf de sare într-un bol de dimensiuni mari până vom obține o textură spumoasă.

2. Adăugăm laptele și făina (de preferat cernută) peste compoziția formată și amestecăm bine pana se omogenizează toate ingredientele.

3. Peste compoziția formată se adaugă uleiul și apa clocotită, timp în care amestecăm constant. Aluatul obținut se lasă deoparte, timp de 20 de minute, pentru a se odihni, potrivit kfetele.ro.

4. Într-o tigaie încinsă, turnăm cu ajutorul unui polonic compoziția pentru clătite, astfel încât să obținem dimensiuni potrivite.

5. Așezăm clătitele pe un platou de dimensiuni mari și apoi pregătim umplutura.

6. Tăiem somonul afumat și castraveții în fâșii.

7. Ungem clătitele cu crema de brânză, peste care vom adăuga fâșiile de somon și castravete și apoi le rulăm.

8. Clătitele umplute se pot servi întregi sau tăiate în bucățele mai mici.

Sursa foto: DeepAI

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton