Rețetă de cheesecake cu mascarpone și miere

.

Dacă sunteți amatori de dulciuri, vă recomandăm rețeta de cheesecake cu mascarpone și miere. Timpul de preparare este de aproximativ o oră, iar pașii sunt extrem de simpli. Mai jos, regăsiți ingredientele necesare și modul de preparare. Poftă bună!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Cheescake-ul este un desert extrem de popular, care se regăsește pe rafturile tuturor cofetăriilor. Modul de preparare este mai simplu decât vă închipuiți și nu aveți cum să dați greș cu acest desert.

Citește și: Socată cu miere și lămâie. Rețeta pas cu pas pentru un suc de vară răcoritor și natural

Citește și: Rețetă de ton roșu în crustă de susan și mac

Citește și: Rețeta de gem de rubarbă, preferat de Prințul Charles

Citește și: Rețetă de sos napoletan pentru paste


Rețetă de cheesecake cu mascarpone și miere – Ingrediente

3 ouă mărimea M

 200 g cremă de brânză (Philadelphia)

 200 g mascarpone

 100 g unt

 100 g biscuiți digestivi

 60 g miere

 sucul de la o jumătate de lămâie

 sare


Rețetă de cheesecake cu mascarpone și miere – Mod de prepare

1. În primul rând, se zdrobesc biscuiții și se amestecă cu untul topit.

2. Într-o formă rotundă, se formează stratul pentru cheesecake. Între timp, cuptorul se preîncălzește la 180 de grade Celsius, potrivit retete.unica.ro.

3. Într-un bol încăpător, se amestecă ouăle și mierea. Adăugați apoi crema de brânză, mascarpone, sucul de lămâie și un parf de sare. Punețți compoziția peste stratul de biscuiți.


4. Băgați cheescake-ul în cuptor pentru aproximativ 45-55 de minute.

Sursa foto: Freepik