Rețetă chiftele de post din cartofi și ciuperci. Trebuie neapărăt să încerci această rețetă de chiftele de post din cartofi și ciuperci. Ai nevoie de doar câteva ingrediente și te poți bucura de o masă rapidă și destul de ieftină. Iată de ce ai nevoie!
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!
Rețetă chiftele de post din cartofi și ciuperci. Dacă nici tu nu mai știi ce să mâncăruri de post să faci, îți recomandăm astăzi o rețetă de chiftele de post din cartofi și ciuperci. Este super ușor de făut și ai nevoie de doar câteva ingrediente.
Citește și: Rețetă de mâncare de vinete cu usturoi.Ieftină și rapidă
Citește și: Rețetă de dovlecei prăjiți cu usturoi.Aromați și ușor de preparat
Citește și: Rețetă de budincă de dovlecei cu brânză.Ieftină și gustoasă
Citește și: Rețetă de bulion.Delicios și ușor de preparat
Rețetă chiftele de post din cartofi și ciuperci. Ingrediente
5 cartofi mai mari
50 g făină
300 g ciuperci
mărar verde
sare
piper
5 căței de usturoi
Rețetă chiftele de post din cartofi și ciuperci. Mod de preparare
- Fierbem cartofii, iar după ce observăm că aceștia au fiert, îi scoatem din apă și începem să îi pisăm.
- Vom adăuga și ciupercile tăiate mărunt, dar și mărarul verde și vom amesteca bine.
- Vom condimenta cum ne place, cu sare și piper și vom continua să amestecăm.
- Acum vom pune și cățeii de ustoroi tocați mărunt.
- Este momentul să adăugăm și făina deasupra.
- Încorporăm bine totul și începem să formăm chifteluțele.
- Nu uita să le dai prin făină, înainte de a le prăji.
- Vom pune într-o tigaie încăpătoare ulei și îl vom lăsa să se încingă bine.
- Adăugăm chiftelele și le lăsam câteva minute pe fiecare parte, până vedem că au o culoare aurie.
- Chiftelele noastre sunt gate și le putem servi!
Poftă bună!
sursă foto- Pixabay
Cel mai nou VIDEO
Libertatea.ro
Fanatik