Rețeta de ciorbă cu cartofi și afumătură a lui Florin Dumitrescu. Florin Dumitrescu a prezentat fanilor, pe contul de Instagram o rețetă delicioasă de ciorbă cu cartofi și afumătură. Iscusitul jurat de la „Chefi la cuțite” a spus cum se prepară acest fel de mâncare și care este ingredientul secret ce garantează un gust și aromă irezistibile.
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!
Rețeta de ciorbă cu cartofi și afumătură a lui Florin Dumitrescu. Chef Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai talentați bucătari și unul dintre cei trei jurați ai emisiunii de gătit de la Antena 1, „Chefi la cuțite”, alături de chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu. Florin Dumitrescu a făcut o surpriză fanilor și, în special, pasionaților de gătit, prezentându-le o rețeta de ciorbă cu cartofi și afumătură foarte simplă. Chef Dumitrescu a dezvăluit că ingredientul secret pentru ca preparatul să iasă de nota 10 este niște tarhon murat.
Citește și: Rețete de mâncare pentru diabetici
Citește și: Ce este kleftiko și cum se prepară. Friptura în stil grecesc se coace timp de 6-8 ore
Citește și: Rețeta de paste carbonara a lui Sorin Bontea
Citește și: Rețetă de muștar de casă
Rețeta de ciorbă cu cartofi și afumătură a lui Florin Dumitrescu Ingrediente
Florin Dumitrescu îndeamnă pasionații de gătit să adauge și tarhon murat la ciorba de cartofi cu afumătură, pentru a-i conferi o aromă și gust unice.
„Că tot e luna octombrie, mă gândeam să va dau o rețetă tomnatică, gustoasă și perfectă pentru o cină acasă. Ce ziceți de o ciorbă cu cartofi și afumătură? Rețeta e simplă și rapidă, trebuie să te asiguri doar să îți iei niște tarhon murat din piață, pentru ca ciorba asta să fie next level.„, a scris chef Florin Dumitrescu, în urmă cu puțin timp, pe pagină lui de Instagram.
- -morcovi;
- -țelină;
- -pastranac;
- -ceapă;
- -cartofi
- -afumătură
- tarhon murat
Rețeta de ciorbă cu cartofi și afumătură a lui Florin Dumitrescu. Mod de preparare
Chef Florin Dumitrescu a precizat că ciorbă cu cartofi și afumătură se prepară destul de ușor. Tot ce trebuie să faci este să adaugi ingredientele, în același timp, la fiert. Apoi, când este gata, pui tarhonul murat alături de leuștean.
„Ai nevoie de: câțiva morcovi, țelină, păstârnac și ceapă, afumătură și cartofi, le pui pe toate împreună la fiert, adaugi tarhonul murat și niște leuștean. Când e ciorba gata pui și smântâna la final, în bol, pentru fiecare.”, a scris chef Florin Dumitrescu, în urmă cu puțin timp, pe pagina lui de Instagram.
FOTO: Pixabay Facebook