Rețetă ciorbă de găină. Indiferent de zona geografică, în fiecare familie se gătește clasica ciorbă de găină. Deși avem nevoie de mai multe ingrediente pentru a fi consistentă, ciorba de găină se prepară foarte ușor. Cea mai importantă este carnea aleasă!
CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!
Cu toții am mâncat ciorbă de găină. Este una dintre cele mai gustoase ciorbe, mai ales dacă este aleasă carnea potrivită. Cea mai bună găină pentru prepararea ciorbei este cea de țară.
Citește și: Rețetă de pui Shanghai.
Citește și: Rețetă de amandină.
Citește și: „Elena și Zanni vor rămâne în finala Survivor’.
Citește și: O femeie de 37 de ani a născut 10 copii odată!
Ingrediente – rețetă ciorbă de găină
- 4 cepe
- 2 morcovi potriviți
- 1 ardei
- țelină
- sare
- roșii
- carne de pasăre
- leuștean
- 1 l zeamă de varză
- 3,5 l apă
Mod de preparare – rețetă ciorbă de găină
Legumele se spală și se toacă mărunt. Carnea trebuie proporționată și spălată, apoi se pune într-un vas cu apă cât să o acopere pentru a fi dată într-un clocot, potrivit bucataras.ro.
Prima apă se aruncă, după care carnea se adaugă într-un vas cu apă și se lasă la fiert cu sare.
După ce carnea este cât de cât fiartă, se adaugă legumele. După ce roșiile au fiert, se adaugă zeama de varză.
Urmează să se pună și fideaua, după ce totul a fost dat într-un clocot. Se mai lasă la fiert aproximativ 3 minute, apoi se pune leușteanul.
Sursa foto: bucataras.ro