Rețetă ciorbă de porc a la grec. Dacă îți e dor de o ciorbă de porc a la grec ca la mama acasă, trebuie să încerci neapărat această rețetă. Ai nevoie de doar câteva ingrediente și vei face cea mai bună ciorbă de până acum. Iată cum o prepari.
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!
Rețetă ciorbă de porc a la grec. Au trecut sărbătorile și te simți încă full? Trebuie să încerci neapărat această rețetă de ciorbă de porc a la grec. Pune-te imediat pe treabă, întrucât această ciorbă are gustul copilăriei tale.
Citește și: Rețetă prăjitură Capriciul Doamnei.Un deliciu!
Citește și: Rețetă tort de post fără coacere.Simplu de făcut!
Citește și: Rețetă de plăcintă cu spanac și orez.Simplă și gustoasă
Citește și: Rețetă de supă cremă de ardei copți
Rețetă ciorbă de porc a la grec. Ingrediente
500 g carne de porc
1 ceapă mai mare
1 ardei
2 morcovi
3-4 cartofi
sare
piper
smântână
pătrunjel
Rețetă ciorbă de porc a la grec. Mod de preparare
- Spălați și tăiați mărunt legumele. După ce am terminat de tăiat legumele, ne vom ocupa și de tăiatul cărnii.
- Punem legumele la călit, iar după aproximativ 10 minute putem adăuga și carnea în tigaie.
- După ce observăm că a prins culoare și carnea, mutăm totul într-o oală și umplem cu apă.
- Lăsăm totul la fiert și apoi putem adăuga și cartofii, după aproximativ 15 minute. Cartofii sunt opționali, așa că o puteți pregăti și fără.
- În timpul în care ciorba este încă la fiert, ne ocupăm să pregătim smântâna. Peste aceasta vom adăuga 3 linguri de ciorbă și amestecăm bine.
- După ce am amestecat și am încorporat bine totul, punem smâtâna în oală.
- Oprim focul și servim cu pătrunjel și un ardei iute.
Poftă bună!
sursă foto- Shutterstock
Cel mai nou VIDEO
Libertatea.ro
Fanatik