Rețetă de coaste de porc cu miere și soia. Preparat delicios propus de chef Horia Manea

.

O rețetă delicioasă și cu arome care se îmbină perfect. Aceste coaste sunt extrem de fragede și suculente, iar sosul de miere și soia adaugă un gust echilibrat, între dulce și sărat. Găsești mai jos ingredientele necesare și modul de preparare al acestei delicatese propuse de chef Horia Manea. Poftă bună!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Pentru iubitorii de carne, nimic nu se compară cu coastele la cuptor. Fragede, suculente și gătite lent, acestea sunt pur și simplu o nebunie de arome. Coastele la cuptor, glazurate cu un sos savuros de miere și soia, pot fi un pretext pentru a-ți strânge familia și prietenii la masă.

Citește și: Rețetă de mucenici pufoși și aromați. Acest desert a devenit viral pe TikTok

Citește și: Cum prepară Cornelia Rednic cel mai delicios cheesecake

Citește și: Cum prepari cea mai delicioasă prăjitură cu mere


Citește și: Ce pun italienii în sosul pentru paste la final, pentru un gust perfect. Trucuri pentru cele mai delicioase paste

Rețetă de coaste de porc cu miere și soia – Ingrediente

Coaste

Stoc legume

Ulei de măsline

Usturoi

Piper roșu

Anason stelat

Miere

Sos de soia

Oțet de orez

Vin alb

Ceapă verde

Rețetă de coaste de porc cu miere și soia – Mod de preparare

1. Se fierb țelina, morcovul, ceapa, uleiul de măsline și sarea pentru a obține un stoc de legume.

2. Coastele se condimentează cu sare și se prăjesc la foc mediu, potrivit spynews.ro.

3. Peste coaste, se adaugă ghimbir, usturoi, boabe de piper roșu, anason, boia dulce, miere, oțet de orez, ceapă verde, sos de soia și vin alb. Se lasă până se evaporă alcoolul.


4. Într-o tavă, se pun stocul de legume și coastele.

5. Se dau la cuptor pentru 30 de minute la 200°C.

6. După coacere, se pun pe foc din nou pentru a reduce sosul.

Sursa foto: Facebook & Captură Video