Bomboanele Raffaello au un gust inedit și pot fi făcute foarte ușor, în propria locuință. Dacă sunteți amatori de dulciuri, vă recomandăm să urmați rețeta de mai jos. Iată ingredientele necesare și modul de preparare!
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!
Bomboanele Raffaello sunt bogate și cremoase, ingredientele de bază fiind fulgii de cocos și migdalele. Acest desert poate fi preparat în casă și nu necesită prea multă experiență în bucătărie. Ajustați cantitățile de mai jos, în funcție de numărul de bomboane pe care doriți să-l obțineți.
Citește și: Rețete de mâncăruri răcoritoare pentru zilele călduroase de vară
Citește și: Rețeta de tartă cu fistic. Un desert delicios și ușor de preparat
Citește și: Rețetă de mămăligă în straturi
Citește și: Rețetă de Furnici în copac, de post
Rețetă de bomboane Raffaello – Ingrediente
250 g de unt, la temperatura camerei
250 g de zahăr pudră
250 g de fulgi de nucă de cocos
250 g de lapte praf
o esență de migdale
migdale sau alune de pădure, pentru interior
Rețetă de bomboane Raffaello – Mod de preparare
1. Într-un bol încăpător, se pune untul la temperatura camerei, zahărul, laptele praf și 150 g de fulgi de nucă de cocos. Amestecați bine, apoi puneți aluatul obținut în frigider, pentru 30 de minute.
2. Ulterior, din aluatul obținut, se formează bilele pentru bomboanele Raffaello. În interiorul acestora, se adaugă alune de pădure sau migdale, în funcție de preferințe.
3. Ulterior, bomboanele se tăvălesc în fulgii de cocos și se așează pe o hârtie de copt, potrivit kfetele.ro.
4. La final, bomboanele Rafaello se pun în frigider și se lasă la răcit pentru aproximativ o oră. Poftă bună!
Sursa foto: Freepik