Rețeta de burger a lui Cătălin Scărlătescu

 Ifrim Georgiana
.

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari de la noi din țară. Invitat în podcastul lui Mihai Morar, juratul de la „Chefi la cuțite' a dezvăluit rețeta unui burger gustos și plin de savoare. Iată ingredientele necesare și modul de preparare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În fiecare an, Cătălin Scărlătescu cutreieră țara și își promovează delicioșii burgeri. Recent, cunoscutul bucătar a dezvăluit rețeta pe care o folosește în restaurantul său. Ingredientele se regăsesc în bucătăria oricui, iar pașii de urmat sunt foarte simpli.

Citește și: Rețetă cheesecake Kinder Bueno. Un desert delicios și fără coacere

Citește și: Rețetă de Torihamu, șuncă de pui de casă

Citește și: Rețetă de budincă cu praz și spanac

Citește și: Rețetă de fabada – mâncare de fasole în stil spaniol

Rețeta de burger a lui Cătălin Scărlătescu – Ingrediente

carne tocată

 unt

 maioneză

 sare și piper boabe

 ketchup

 muștar

 roșii

 salată verde

 castraveți murați

 salată verde

 ardei copt

 pătrunjel

 rozmarin

 cașcaval

 dulceață de ceapă

 chifle cu semințe

Rețeta de burger a lui Cătălin Scărlătescu – Mod de preparare

„Prima dată este importantă sursa de carne, după care trebuie să știi să dozezi grăsimea din interior. Aici mulți greșesc. Dacă bagi doar carne, ai o chiftea foarte uscată, trebuie să știi ce grăsime să bagi. Nu sunt nebunul care bagă 100 de condimente, eu mor când îi văd pe alții că pun și de aia, și de aia, trebuie cât mai simplă, sare și piper.

Apoi, e important să știi cum să alegi sosurile, un barbeque bun, o maioneză bună, după care ai roșia, foarte clasic, foaia de salată, castravetele murat. Dulceața de ceapă trebuie să știi să o faci. Dacă nu ai scăpat puțin lichior de cireșe, degeaba. Pe urmă, e foarte simplu. Eu le dau drumul la grătar și nu au cum să greșească. O să-mi iasă toți la fel, cu același gust. Când mai vine unul și-mi zice că îl vrea în sânge îl trimit să meargă la alt restaurant. Nu există. Burgerul e ăla pe care ți-l dau eu', a spus chef-ul.

Sursa foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton