Rețetă de cașcaval pane. Ieftin și gustos

.

Rețetă de cașcaval pane. Cașcavalul pane este unul dintre cele mai gustoase preparate. În cazul în care aveți musafiri și nu știti ce să le gătiți mai repede, rețeta aceasta este perfectă. Cu siguranță, cei care vă trec pragul vor fi impresionați. Nu aveți nevoie decât de câteva ingrediente.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Rețetă de cașcaval pane. În cazul în care îți dorești să mânânci ceva foarte bun, dar care să nu fie costisitor, rețeta de cașcaval pane este excelentă. Este un preparat care se face foarte ușor, iar cei mici îl vor adora cu siguranță. Pe lângă acest aspect, este gata imediat, deci nu trebuie să stați prea mult timp în bucătărie.


Citește și: Cordon bleu la cuptor.Rețetă simplă și sănătoasă

Citește și: Brioșe cu ciocolată.Rețetă simplă și delicioasă

Citește și: Mâncare de păstăi verzi.Rețetă delicioasă

Citește și: Prăjitură cu mălai și portocale.Rețetă ușor de preparat

Rețetă de cașcaval pane – Ingrediente

– 4-5 felii de caşcaval,

– 2 ouă, făină,

– pesmet,

– sare şi piper


Rețetă de cașcaval pane – Mod de preparare

1. Bateți bine ouăle cu puțină apă. Adăugați sare
și piper după gust, dar trebuie să știt și cât de sărat este cașcavalul..

2. După care, amestecați foarte bine ouăle cu
3 – 4 linguri cu vârf de făină.

3. Apoi, cașcavalul se dă prin făină. Este recomandat ca înainte cașacavalul să fi stat la congelator o oră ca să nu curgă la prăjit, potrivit libertatea.ro.

4. După ce ați dat cașcavalul prin făină, îl
dați și prin amestecul de ou și făină și apoi prin pesmet.

5. Apoi, prăjiți cașcavalul în ulei încins, la
foc mediu, cam 5 minute. După care, cașcavalul pane se pune pe un șervet de
hârtie pentru a se absorbi surplusul de ulei. Puteți să îl serviți cu sosuri
sau cu salate.

Poftă bună!

Sursa Foto: pixabay