Rețetă de cheesecake cremos fără blat

 Oana Pantazi
.

Rețetă de cheesecake cremos fără blat. Dacă doriți să faceți un desert cu care să vă impresionați familia și musafirii, iată un cheesecake din doar trei ingrediente, care se prepară în mai puțin de 15 minute, în timp ce coacerea durează 30 de minute.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Cheesecake-ul este o prăjitură preferată atât de copii, cât și de adulți, fiind simplu de făcut și extrem de savuroasă. Uneori însă, prepararea acestui desert consumă timp, mai ales pentru pregătirea blatului din biscuiți. Există însă și o variantă simplă, care necesită numai trei ingrediente, dar extrem de gustoasă și de fină.

Rețetă de cheesecake cremos fără blat

Servit, în general, cu dulceață de fructe de pădure, cheesecake-ul este un desert fin și delicios, care merge perfect la finalul unui prânz sau al unei cine de duminică. De asemenea, cu acest desert care se prepară în nici un sfert de oră vă veți impresiona, cu siguranță, invitații. Mai mult, nu conține zahăr, laptele ocndensat fiind îndeajuns de dulce.

Citește și: Socată cu miere și lămâie. Rețeta pas cu pas pentru un suc de vară răcoritor și natural

Citește și: Rețetă de ton roșu în crustă de susan și mac

Citește și: Rețeta de gem de rubarbă, preferat de Prințul Charles

Citește și: Rețetă de sos napoletan pentru paste

Ingrediente

  • 2 ouă
  • 450 de grame de brânză de vaci
  • 120 ml lapte condensat
  • coajă de lămâie/portocală, esență de vanilie (opțional)

Cum se prepară cel mai cremos cheesecake fără blat

Într-un vas se omogenizează bine brânza de vaci, apoi se adaugă laptele condensat și ouăle, amestecând energic, până ce compoziția devine omogenă și cremoasă. Opțional, puteți adăuga puțină esență de vanilie în compoziție sau coajă de lămâie rasă, pentru un gust mai aromat.

Se tapetează apoi o formă de tartă sau chiar de tort (cu inel detașabil) cu hârtie de copt, se toarnă compoziția și se uniformizează. Se dă preparatul la cuptorul încins la 180 de grade pentru de 30 de minute, până se aurește frumos, dar e bine să faceți testul scobitorii.

Se servește rece, cu dulceață de fructe de pădure sau cu căpșuni și fulgi de migdale deasupra, dar e la fel de bun și cu sos de ciocolată sau caramel.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton