Rețetă de cheesecake din 3 ingrediente

 Oana Pantazi
.

Dacă nu aveți prea mult timp la dispoziție, dar doriți să vă impresionați familia sau musafirii, vă propunem o rețetă de cheesecake din numai 3 ingrediente. Se face cât ai clipi și este o prăjitură extrem de gustoasă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Rețetă de cheesecake din 3 ingrediente. Dacă nu știați la ce mai puteți folosi laptele condensat, iată un preparat delicios care se prepară cât ai clipi și, mai mult, conține doar trei ingrediente. Desigur, cum sky is the limit în ceea privește bucătăria, puteți îmbunătăți rețeta cu diferite arome, după gust.

Rețetă de cheesecake din 3 ingrediente

Cheesecake-ul e o prăjitură care se poate consuma indiferent de anotimp, fiind un desert fin și ușor de preparat. De la cele cu aluat, la variantele simple, fără blat, toate sunt delicioase, chiar dacă numărul de calorii nu este întotdeauna mic.

Citește și: Dulceață de ceapă roșie. O rețetă inedită și ușor de preparat

Citește și: Lichior de ouă – cum se face eggnog

Citește și: Rețeta de ciorbă de cartofi și afumătură a lui Chef Florin Dumitrescu. Ingredientul special pe care îl folosește

Citește și: Rețeta de clătite americane cu nucă de cocos a Biancăi Giurcanu

Iată o rețetă simplă, cu doar 3 ingrediente, care vă va surprinde, cu siguranță, prin finețe și gustul delicios. Se prepară în cel mult un sfert de oră, iar timpul de gătire la cuptor este de 30 de minute.

Ingrediente

  • 2 ouă
  • 450 de grame de brânză de vaci
  • 120 ml lapte condensat
  • coajă de portocală/lămâie/esențe, vanilie după gust (opțional)

Cum se face cheesecake din 3 ingrediente

Rețetă de cheesecake din 3 ingrediente. Brânza de vaci (de preferință, una cremoasă, nu granulată) se amestecă bine într-un vas cu laptele condensat și cu ouăle, apoi se adaugă aromele.

Ingredientele se mixează până ce se formează o cremă fină, omogenă. În prealabil se încinge cuptorul la 180 de grade și se pregătește o formă de tort cu marginea detașabilă, care se unge cu unt și se tapetează cu făină, dar poate fi folosită și hârtie de copt.

Se bagă cheesecake-ul la cuptorul încins pentru 30 de minute. După ce prinde o culoare frumoasă, aurie (faceți testul scobitorii), prăjitura este gata. Se lasă să se răcească și apoi se detașează marginea. Se poate servi ca atare sau cu dulceață de fructe de pădure pe deasupra. De asemenea, puteți orna cheesecake-ul cu ciocolată albă topita, peste care adăugați fructe de pădure.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton