Rețeta de chicharron cu guacamole, pentru masa de Crăciun. Este un preparat absolut delicios și ușor de preaparat

.

Rețeta de chicharron cu guacamole, pentru masa de Crăciun. Chicharrones provine din limba spaniolă și înseamnă jumări. Milioane de internauți au încercat rețeta de chicharron cu guacamole. Așadar, dacă gospodinele vor să îi uimească pe cei dragi cu un preparat special pentru masa de Crăciun, recomandăm chicharron cu guacamole.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Rețeta de chicharron cu guacamole, pentru masa de Crăciun. Chicarron este la modă în zilele noastre, iar retețeta de chicharron cu guacamole a devenit celebră pe rețelele de socializare. Combinația dintre guacamole și bucățile din carne de porc, au avut un succes în rândul celor care au degustat-o. Rețeta este ușor de preparat, iar gustul este fenomental!Iată ce ingrediente trebuie să ai la îndemnână pentru a prepara chicharron cu guacamole.

Citește și: Rețeta de cartofi dulci cu brânză de capră a lui Carmen Brumă


Citește și:Rețeta de murături a Ancăi Țurcașiu

Citește și:Rețetă de Tyrosalată. Cremă de brânză cu specific grecesc

Citește și:Cum faci acasă pate de ficat gustos și fără E-uri

Ingrediente

  • 400 grame burtă de porc (straturi cu carne și grăsime);
  • 2,3 căței de usturoi;
  • Piper boabe;
  • O ceapă;
  • Apă 2 L

Ingrediente pentru crema guacamole

  • avocado
  • ceapă roșie
  • ardei roșu
  • sare
  • piper
  • zeamă de lămâie

Mod de preparare

Se pun cei doi litri de apă la fiert apoi se adaugă ceapa tăiată, usturoiul, piperul boabe, sare și bucățile de carne de porc. Aceasta trebuie să fiarbă încet. În timp ce carnea fierbe, se prepară crema guacamole. Se pasează avocado până se face pastă, iar peste el se adaugă restul legumelor, după care se pune sare și piper după gust. Guacamole trebuie păstrat la rece până în momentul servirii.


Bucățile de jumări se pun la prăjit pentru 4 minute pe fiecare parte,iar după ce se răcesc, acestea se servesc alături de crema de avocado. După o oră jumătate, carnea de porc ar trebui să fie deja fiartă. Se scot bucățile și se așează pe un șervețel, se scurg cu atentie de apă și urmează să fie puse la prăjit. Poftă bună!

Sursa foto: Canva