Rețeta de ciorbă de cartofi și afumătură a lui Chef Florin Dumitrescu. Ingredientul special pe care îl folosește

 Dumitrache Laura
.

Rețeta de ciorbă de cartofi și afumătură a lui Chef Florin Dumitrescu. Ciorba de cartofi cu afumătură este un preparat absolut delicios care se prepară în special în zona Ardealului. Dacă vrei să îi încânti pe cei dragi cu un preparat delicios, îți recomandăm rețeta de ciorbă de cartofi și afumătură a lui Florin Dumitrescu. Bucătarul chef folosește un ingredient special care îi dă un gust excepțional!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rețeta de ciorbă de cartofi și afumătură a lui Chef Florin Dumitrescu. Chef Florin Dumitrescu este îndrăgit de mii de români, iar de multe ori bucătarul chef împărtășește cu fanii său de pe rețelele de socializare rețete de mâncare. Fostul jurat de la Chefi la cuțite a publicat două cărți de bucate cu rețete clasice, tradiționale. Acesta le-a împărtășit internauților rețeta specială de ciorbă de cartofi si afumătură.

dumitrescu in bucatariedumitrescu in bucatarie

Florin Dumitrescu le-a spus fanilor săi că pentru prepararea acestei rețete au nevoie de carne de porc afumat, un ingredient special. Cu cât carnea este mai afumată, cu atât va fiebe mai repede și va da un gust excepțional mâncării. 'Că tot e luna octombrie, mă gândeam să va dau o rețetă tomnatică, gustoasă și perfectă pentru o cină acasă. Ce ziceți de o ciorbă cu cartofi și afumătură? Rețeta e simplă și rapidă, trebuie să te asiguri doar să îți iei niște tarhon murat din piață, pentru ca ciorba asta să fie next level.„, a spus Florin Dumitrescu.

Citeste si:Rețeta de piure de cartofi a lui chef Florin Dumitrescu. Secretul unui preparat cremos

Citeste si:Rețeta de cozonac a lui Florin Dumitrescu

Citeste si:Rețetă de sos Bearnaise. Secretul lui chef Florin Dumitrescu

Citeste si:Rețeta de paste carbonara a lui Florin Dumitrescu

Ingrediente

-morcovi

-țelină

-păstârnac

-ceapă

-afumătură

-cartofi

-leuștean

-smântână

Tarhonul, ingredientul special în prepararea ciorbei cu cartofi și afumătură

Chef Florin Dumitrescu le-a spus celor care vor să preparare ciorbă cu cartofi și afumătură să folosească carne de porc afumată, precum kaizer, costiță, ciolan sau piept de porc. Unele gospodine dreg această ciorbă cu smânână la final, iar altele adaugă smânântă abia atunci când servesc ciorba, așa cum recomandă și Florin Dumitrescu.

Conform acestuia, smântâna oferă un gust aparte preparatului și se folosește frecvent în zona Ardealului. De asemenea, chef Dumitrescu recomandă să se folosească tarhon murat pentru ciorba de cartofi și afumătură. Dacă nu aveți, puteti folosi și tarhon proaspăt sau uscat.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton