Rețetă de ciuperci sote

.

Rețetă de ciuperci sote. Dacă nu ai încercat până acum această rețetă de ciuperci sote, trebuie să o faci neapărat! Ai nevoie de doar câteva ingrediente și este un preparat excelent pentru zilele în care nu vrei să petreci prea mult timp în bucătărie sau atunci când vrei să ții post.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Rețetă de ciuperci sote. Gustoase si consistente, ciupercile se gasesc într-o mare varietate, pe toată perioada anului. Astfel, nu îți va fi prea greu să pregătești orice preparat. Dacă vrei să ții post sau pur și simplu nu ai chef să petreci prea mult timp în bucătărie, încearcă această rețetă de ciuperci sote. Iată cum o poți prepara.

Citește și: 10 rețete de friptură de pui

Citește și:Rețetă musaca de cartofi cu soia, de post

Citește și:Rețeta de chec cu lămâie și cocos.Cel mai gustos desert pentru post


Citește și:Rețeta de pizza de post.Se prepară în mai puțin de 10 minute

Rețetă de ciuperci sote. Ingrediente

500 g ciuperci

5 cătei de usturoi

6 linguri ulei de măsline

1 linguriță rasă de boia dulce

1 linguriță de boia iute

pătrunjel

sare

piper

oregano

Rețetă de ciuperci sote. Mod de preparare

  1. Spălăm bine ciupercile și tăiem codițele. Curățăm usturoiul și îl strivim. Îl pisăm într-un mojar și amestecăm cu sare până devine o pastă. Adăugăm peste usturoi și boia dulce și cea iute, dar și două linguri de apă.
  2. Peste usturoi vom pune și pătrunjelul tocat mărunt.
  3. Punem acum ciupercile în tigaie și le prăjim bine, după care adăugăm și usturoiul deasupra.
  4. Condimentăm după gust cu sare, piper și oregano și avem grijă să amestecăm încontinuu.
  5. Oprim focul și servim cu pâine țărănească.

Poftă bună!

Dacă îţi plac ciupercile, îţi recomandăm şi reţete cu ciuperci pleurotus.

sursă foto-