Rețeta de drob de miel a lui Cătălin Scărlătescu, perfectă pentru masa de Paște. Preparat fraged și gustos!

.

Rețeta de drob de miel a lui Cătălin Scărlătescu. Drobul de miel se află în topul preparatelor faimoase de pe masa de Paște. Dacă vă doriți să încercați o rețetă nouă, propusă chiar de celebrul chef Cătălin Scărlătescu, aveți în continuare toți pașii pe care trebuie să-i urmați. Iată cum puteți prepara un drob de miel fraged și gustos, cu care vă veți cuceri musafirii!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!


Rețeta de drob de miel a lui Cătălin Scărlătescu. Anul acesta, Cătălin Scărlătescu sare în ajutorul gospodinelor cu o rețetă delicioasă pentru masa de Paște. Juratul de la MasterChef vă explică, în câțiva pași simpli, cum puteți prepara o pulpă de miel sau berbecuț ca la carte. Cu siguranță, gustul vă va aduce aminte de copilărie și de mâncarea gătită de mama acasă.


Citește și: Rețetă de cozonac roz cu zmeură, migdale și fistic: „Un contrast plăcut între aroma fructelor și gustul bogat al aluatului'

Citește și: Rețetă de chili cu fasole și legume. Ideală pentru perioada postului

Citește și: Înaltpreasfințitul Laurențiu Streza l-a cunoscut personal pe Arsenie Boca: ‘Aceia care au revenit la locul de veci au simțit împlinirea sfințeniei sale’. Când a fost canonizat regretatul părinte

Citește și: Andreea Berecleanu își așteaptă copiii acasă, de Paște: „Locuiesc împreună în Londra. Eva a primit prima ofertă de job, Petru e încă student’. Cele mai grele momente din cariera prezentatoarei TV / EXCLUSIV

Rețeta de drob de miel a lui Cătălin Scărlătescu – Ingrediente

Rețeta de drob de miel a lui Cătălin Scărlătescu are nevoie de doar trei ingrediente de bază:

  • Carne de miel
  • O cană de apă
  • O mână de sare

Preparatul se gătește lent, la cuptor, în stil slow cooking. În acest fel, carnea are timp suficient să se frăgezească și să-și păstreze toată savoarea.


„Vi-o spun pe cea mai simplă. Pulpă de berbecuț sau de miel. O cană de apă, o mână de sare, la cuptor, slow cooking, atât. Nu încercați să puneți alte ingrediente, pentru că o să ucideți gustul cărnii fragede și spectaculoase. N-aveți cum să greșiți, apă și sare, atât’, a spus Cătălin Scărlătescu, potrivit cancan.

Rețeta de drob de miel a lui Cătălin Scărlătescu – Mod de preparare

1. Începeți prin a opări organele – ficatul, inima și plămânii.

2. Tăiați-le acum în cubulețe mici sau mari sau le puteți toca la mașină, în funcție de preferințe.


3. Odată ce ați obținut compoziția de carne, adăugați din belșug ceapă verde și verdeață proaspătă – pătrunjel, mărar, leurdă, pentru un plus de prospețime și aromă. De asemenea, nu uitați să puneți și ouăle.


4. Înveliți apoi totul învelește în prapure, puneți compoziția într-o tavă și lăsați-o la copt în cuptor până când capătă o crustă aurie.

5. Preparatul poate fi servit cu muștar, pentru un gust și mai bun.

„Drobul de miel. Prima dată opăriți toate organele, după care ori le tăiați cubulețe micuțe, ori cubulețe mai mari, ori le dați la mașina de tocat. Puneți verdeață multă, ceapă verde și ouă. Le băgați în prapure, apoi la cuptor și gata. Se mănâncă cu muștar’, a mai spus Cătălin Scărlătescu.