Rețetă gogoșari în oțet, fără fierbere. Gospodinele s-au apucat deja de pregătit tot felul de bunătăți pentru iarnă. Preferații lor rămân, însă, gogoșarii în oțet. Iată cum poți prepara acasă această rețetă de gogoșari în oțet, fără să fie nevoie de fierbere!
CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!
Rețetă gogoșari în oțet, fără fierbere. Se aproprie cu pași repezi perioada din an în care gospodinele se pregătesc cu diferite preparate pentru iarnă. Totuși, dacă vrei să te bucuri la iarnă de gogoșari în oțet, trebuie să încerci această rețetă. Nici nu este nevoie de fierbere și o să îi pregăteștie extrem de repede!
Rețetă gogoșari în oțet, fără fierbere. Ingrediente
4 kg gogoșari
1 l oțet
400 g zahăr
1 lingură sare
2 linguri piper boabe
Rețetă gogoșari în oțet, fără fierbere. Mod de preparare
- Spălăm bine gogoșarii, le tăiem cotoarele și îi tăiem felii.
- Vom pune gogoșarul tăiat într-un bol încăpător și vom adăuga zahărul, sarea, otețul și boabele de piper.
- Lăsăm ca totul să acționeze pentru 24 de ore. Nu este necesar să bagați bolul de la frigider, îl puteți lăsa și la temperatura camerei.
- Avem grijă să amestecăm din când în când. După cele 24 de ore, punem gogoșarii în borcane împreună cu zeama obținută.
- Sigilăm bine borcanele și le așezăm într-un loc răcoros, departe de lumina soarelui.
sursă foto- Pixabay