Rețetă de lasagna raw vegan cu legume proaspete, fără foc

.

Rețetă de lasagna raw vegan cu legume proaspete, fără foc. Dacă ești pasionat de bucătărie și vrei să gătești o rețetă inedită, îți recomandăm lasagna vegan raw cu legume proaspete fără foc. Este o combinație excelentă de arome, iar gustul este extrem de delicios. Iată ce ingrediente ai nevoie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Rețetă de lasagna vegan raw cu legume proaspete fără foc. Rețeta de lasagna vegan raw cu legume fără foc este una extrem de delicioasă și simplu de gătit. Nu trebuie să folosești cuptorul. Lasagna provine din Italia, iar rețeta modernă de lasagna vine din Napoli.

Se vorbește pentru prima dată despre lasagna într-o carte de bucate din secolul XIV. Cuvântul lasagne provine din Grecia Antică-laganon, și descrie una dintre cele mai vechi tipuri de paste. Iată ce ingrediente trebuie să folosești pentru a prepara lasagna vegan raw cu legume proaspete fără foc.


Citește și:Cum faci acasă pate de ficat gustos și fără E-uri

Citește și:Rețetă de prăjitură cu gem și aluat răzuit. Desertul copilăriei pas cu pas

Citește și:Rețetă de pui cu velouté de morcovi

Citește și:Rețeta de pizza a lui Teo Trandafir! Aluatul este înlocuit de vinete

Ingrediente – Rețetă de lasagna raw vegan cu legume proaspete, fără foc

2 linguriţe ulei de măsline

2 ceşti ceapă tăiată cubuleţe

1 linguriţă cu vârf de usturoi pisat

300 grame baby spinach, spanac proaspăt,

frunze mici 600 grame tofu mai tare, scurs de zer

250 grame cremă de brânză vegană (soia)

Busuioc proaspăt tocat, după gust,

¼ ceaşcă drojdie uscată fulgi

Ingrediente sos roşu

1 linguriţă ulei de măsline

300 grame ardei graşi sau kapia tocaţi

2 ceşti ceapă tocată mărunt

2 linguriţe busuioc proaspăt, tocat mărunt

2 ceşti roşii zemoase tocate cubuleţe

Sare,

piper, după gust


Mod de preparare

Se amestecă ingredientele într-un blender, până se obține o cremă groasă de brânză și legume. Se umple o tavă cu crema și se dă la rece aproximativ o oră. Se amestecă ardeii într-un blander până obții o pastă omogenă. Apoi se adaugă restul ingredientelor și mai pulsezi de câteva ori, cât să nu se zdrobească de tot legumele, dar să se amestece bine, în bucăți mici.

Pentru prepararea lasagnei se toară sosul roșu peste crema groasă de brânză întărită și se mai dă la rece o oră, două. Se ornează cu fâșii de ardei gras și busuioc sau frunze de spanac și se servește rece. Această rețetă este o optiune bună pentru cei care doresc să se bucure de o masă hrănitoare.


Lasagna raw vegană este plină de nutrienți esențiali și este pregătită din ingrediente neprelucrate termic, cum ar fi legumele proaspete și nucile. De asemenea, lasagna raw vegană este perfectă pentru persoanele care suferă de intoleranțe alimentare. Legumele proaspete utilizate în lasagna raw vegană sunt bogate în apă și nutrienți care hidratează organismul.

Sursa foto: Canva