Rețetă de mâncare de bame cu pui. Bamele sunt bogate în nutrienți și sunt folosite în bucătăria orientală, mai ales. De asemenea, bamele au succes și la noi, așa că dacă doriți să gătiți un preparat delicios cu acest ingredient, rețeta de bame cu pui recomandată de noi este delicioară și se prepară foarte ușor.
CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!
Bamele sunt apreciate în bucătăria orientală, unde se fac numeroase supe, precum și alte preparate specifice zonei. Bamele sunt o sursă bogată de vitamine și minerale, cu numeroase beneficii pentru organism. Dacă doreați să preparați ceva cu acest ingredient special, rețeta de mâncare de bame cu pui recomandată de noi este ideală.
Citește și: Rețetă de ciorbă de cartofi cu smântână.Ingredientul secret
Citește și: Ardei iuți murați în saramură.Cea mai simplă rețetă
Citește și: Rețetă simplă de papanași.Cel mai delicios desert
Citește și: Rețetă de crochete din dovlecei.Un aperitiv gustos și dietetic
Rețetă de mâncare de bame cu pui – Ingrediente
– 1 kg bame
– 5 copanele de pui
– 0,5 kg roşii
– sare
– piper
– usturoi (dupa preferinta fiecaruia)
– ulei pentru prăjit
Rețetă de mâncare de bame cu pui – Mod de preparare
1. pentru început, spălați copănelele de pui și puneți-le la fiert.
2. Apoi, spălați bamele și tăiați-le codița conic.
3. Ulterior, prăjiți bamele în ulei încins.
4. Decojiți roșiile, scoateți-le sămânța și tocați-le mărunt, potrivit clickpoftabuna.ro.
5. După care, curățați cățeii de usturoi și se toacă și aceștia mărunt.
6. Puneți copănelele de pui fierte, roşiile si usturoiul peste bame și mai lăsați la fiert pentru încă 5 minute. În cazul în care vreți să iasă cu sos, puteți să adăugați puțină supă de la copnele.
7. Adăugați sare și piper după gust.
Sursa Foto: shutterstock.com
Poftă bună!