Rețetă de mâncare de castraveți murați. Preparat rapid!

 Miniosu Alexandra
.

Rețetă de mâncare de castraveți murați. Nimeni nu le poate rezista castraveților murați. Gustul lor special oferă aromă oricărui preparat, iar această legumă reprezintă o sursă nesecată de antioxidanți. Astăzi, noi vă provocăm să încercați o delicatesă inedită, rețeta de mâncare de castraveți murați. Vă sunt necesare doar câteva ingrediente ieftine!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Rețetă de mâncare de castraveți murați. Castraveții murați sunt preparatul ideal în sezonul rece. La fel ca cei în stare naturală, ei au foarte puține calorii. Astfel, ei vă pot fi de folos în curele de slăbire. Ei pot fi folosiți în diferite preparate, fie de post, fie cu carne. Dacă vreți să încercați ceva nou, rețeta de mâncare de castraveți murați e soluția.

Rețetă de mâncare de castraveți murați – Ingrediente

7 castraveti murati, în saramură

100 ml ulei

bulion sau suc de roşii

2 cartofi

3 morcovi

1 ardei iute roşu

4-5 căţei de usturoi (dacă vă place usturoiul, puteţi pune mai mult)

3 cepe

2 foi de dafin

cimbru şi mărar proaspăt

sare si piper macinat, după gust

Rețetă de mâncare de castraveți murați – Mod de preparare

1. După ce ați făcut rost de toate ingredientele necesare, vă puteți apuca de treabă. Începeți prin a vă ocupa de castraveții murați. Trebuie să-i tăiați fie rondele sau pe lung, după preferințe, iar apoi în jumătate.

2. Castraveții feliați sunt lăsați apoi la desărat. Pentru asta, trebuie să introduceți bucățile în apă rece. Vor fi lăsate acolo timp de 10 ore.

3. Atunci când castraveții s-au desărat suficient, puteți trece și la ceapă. Trebuie să o tocați cu grijă, iar mai apoi să o puneți într-o cratiță încăpătoare, în care ați pus inițial apă la fiert. În lichid trebuie să fie și câteva picături de ulei.

4. După ce ceapa a fiert suficient în apa cu ulei, puneți și roșiile, castraveții, morcovii, ardeiul iute și cartofii. Turnați deasupra suficient de multă apă, încât să acopere ingredientele. Lăsați cratița pe foc mic vreme de o oră.

5. Când observați că legumele au fiert suficient, puteți condimenta preparatul cu sare și piper după gust.

6. De asemenea, tot atunci trebuie să puneți și mărarul, cimbrul și foile de dafin. Cratița mai trebuie lăsată pe foc aproximativ cinci minute, iar mai apoi introdusă în cuptorul preîncălzit pentru un sfert de oră, ca să scadă.

7. În cazul în care doriți ca mâncarea să fie mai consistentă, puteți pune și niște sfleclă roșie murată, alături de castraveții murați, notează avantaje.ro. Poftă bună!

Sursă foto: Pixabay

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton