Rețeta de pârjoale a Annei Lesko. Fie că sunt cunoscute drept chiftele, pârjoale sau kotlety (în Rusia), delicioasele biluțe din carne tocată sunt pe gustul tuturor. Anna Lesko are însă o rețetă specială, super gustoasă, pe care a împărtășit-o cu fanii ei din mediul online.
CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!
Rețeta de pârjoale a Annei Lesko. Artista este faimoasă în mediul online pentru preparatele ei delicioase, Anna fiind o bucătăreasă desăvârșită. Și cum are deja un fan club impresionant, ea împărtășește cu pasionații de bucătărie cele mai delicioase rețete. Recent, Anna a pregătit niște pârjoale delicioase sau kotlety, cum le-a spus ea, pentru fiul ei, și a dezvăluit rețeta pas cu pas pe pagina ei de YouTube.
Rețeta de pârjoale a Annei Lesko
Anna Lesko și-a uimit fanii din online cu talentul ei în bucătărie și multe gospodine îi laudă preparatele, care nu doar că sunt aspectuoase, ci și extrem de delicioase. Artista excelează atât la feluri principale, cât și la deserturi și pare că nimic nu e prea complicat pentru ea. De data asta, la cererea fiului ei, Adam, a pregătit niște pârjoale delicioase, dezvăluind rețeta pas cu pas.
Citește și: Rețeta de clătite americane cu nucă de cocos a Biancăi Giurcanu
Citește și: Dulceață de ceapă roșie. O rețetă inedită și ușor de preparat
Citește și: Lichior de ouă – cum se face eggnog
„Avem umătoarele ingrediente. Două ouă de casă, avem carne de vită, carne de porc, ceapă proaspătă, ceapă călită, usturoi și miez de pâine îmbibat în lapte. Piper, sare, praz proaspăt. Să trecem la treabă!', a spus artista, care a povestit că folosește atât ceapă crudă, cât și călită – acesta fiind unul dintre secretele gustului special al pârjoalelor. iată de ce ingrediente aveți nevoie pentru a le prepara!
Ingrediente
- 500 g carne porc
- 200 g carne vită
- 250 ml lapte
- jumătate de pâine înmuiată în lapte
- 4 bucăți ceapă (pentru călit)
- 3 bucăți ceapă proaspătă
- 3 ouă pentru compoziție
- 1 praz/verdeata după gust
- sare și piper după gust
- 2 ouă bătute (se ung pârjoalele înainte de coacere)
Cum prepară Anna Lesko pârjoalele
Rețeta de pârjoale a Annei Lesko. Mai întâi se taie ceapa și prazul, iar cele 4 cepe se călesc în ulei (după preferințe) până capătă o culoare aurie frumoasă. Apoi se omogenizează bine toate ingredientele într-un vas (pâinea înmuiată în lapte trebuie să fie bine stoarsă), iar la final se adaugă sare și piper după gust.
În prealabil se încinge cuptorul la 180 de grade și se pregătește tava, unde se pune hârtie de copt, pentru a nu se prinde pârjoalele. Se fac apoi biluțe care se rotunjesc în palmă și, înainte de a fi puse în tava de copt se ung cu ouăle bătute.
Se lasă pârjoalele la cuptor timp de 45-50 de minute (în funcție de cuptor) până capătă o culoare aurie frumoasă. Pot fi servite cu piure și salată sau murături sau însoțite de legume sotate.