Rețeta de pască pentru Paște propusă de Majda. Iată cum se prepară o pască delicioasă în câțiva pași simpli!

 Dumba Gabriela
.

Rețeta de pască pentru Paște propusă de Majda. Actrița iubește să gătească și pentru sărbători propune o pască delicioasă, ușor de preparat, în câțiva pași simpli. Majda a dezvăluit și câteva dintre trucurile sale pentru ca rețeta de pască să iasă perfect.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Rețeta de pască pentru Paște propusă de Majda nu este una complicată, însă lista de ingrediente trebuie respectată și la fel și pașii în procesul de preparare. Astfel, nu veți avea nici o grijă legată de rezultatul final și familia se va bucura să aibă pe masa de Paște o pască super delicioasă.

Rețeta de pască pentru Paște propusă de Majda. Ingrediente pentru aluat

370 g faină

120 ml lapte

80 g unt topit și răcit 80% grăsime 

80 g stafide aurii 

100 g zahar

4 ouă

15 g drojdie uscată 

esență vanilie

esență rom

coaja de la o lămâie și de la o portocală

Rețeta de pască pentru Paște propusă de Majda. Ingrediente pentru umplutură

700 g branză de vaci grunjoasă

3 ouă

250 g zahăr ( dacă se dorește mai dulce, se poate adăuga mai mult zahăr ) 

esență vanilie

esență rom

1 lingură apă de trandafir 

coaja de la 1 portocală 

150 g smântână fermentată

150 g stafide 

esență rom pentru a pune stafidele

60 g făină

Rețeta de pască pentru Paște propusă de Majda. Ce se folosește pentru decor

2 ouă pentru uns pasca

fistic măcinat, portocală, toping de ciocolată alba, după preferință – pentru decor

Citește și: Orlando Zaharia de la Chefi la cuțite și-a cunoscut soția într-un fast-food și a cerut-o în căsătorie pe o plajă, în Cipru, acum 23 de ani: „Nunta a intrat în istorie ca fiind singura cu lăutari între două ambasade'/ EXCLUSIV

Citește și: Ionuț Varodi, alias Bucătărașul Lulu, reacție după ce Mirela Retegan și-a format o nouă echipă pentru spectacole la Gașca Zurli: „Nu sunt noi mascotele, sunt singurele rămase. Ea s-a gândit că…’

Cum se prepară pasca de Paște propusă de Majda

Pentru aluat, mixează ouăle cu zahărul. Adaugă câte o linguriță din fiecare esență sau după preferință. Separat, amestecă drojdia cu laptele călduț și cu puțin zahăr. Lasă aproximativ 7 minute să fermenteze. Adaugă apoi drojdia peste compoziția de ouă și o parte din făină.

Adaugă untul topit și răcit. Adaugă restul de făină și amestecă. Pune-l apoi la dospit pentru aproximativ 1 oră. 

Între timp, prepare compoziția. Pune brânza de vaci într-un vas. Majda folosește brânza de vaci cu 3.5 % grăsime. Are o textura grunjoasă, nu se lipește și este potrivită unei varietăți de deserturi – pască, dar și papanași sau plăcinte.

Adaugă ouăle, smântâna, zahărul, esențele, coaja de lămâie și portocală. La final, adaugă 40 g făină, stafidele. Asamblează pasca după sugestiile Majdei, apoi pune-o la copt pentru 45 de minute la 170 de grade Celsius. Decorează după preferință!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton