Rețetă de păstăi cu usturoi. Simplu și delicios

.

Rețetă de păstăi cu usturoi. Este vară, așa că noi toți ne dorim să consumăm preparate mai ușoare. Drept urmare, în cazul în care nu știați ce să pregătiți pentru masa de prânz, vă recomandăm rețeta de păstăi cu usturoi. Nu aveți nevoie decât de câteva ingrediente.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Rețetă de păstăi cu usturoi. Rețeta recomandată de noi este foarte simplă și se prepară imediat. Ba chiar, va fi și pe placul micilor mofturoși, care vă vor mai cere o porție, cu siguranță. Păstăile cu usturoi sunt delicioase și tot ce trebuie să faceți este să urmați pașii de mai jos.


Citește și: Rețetă de mâncare de vinete cu usturoi.Ieftină și rapidă

Citește și: Rețetă de lava cake, sufleul spectaculos cu ciocolată

Citește și: Rețetă de supă cremă de dovlecei.Ușor de preparat

Citește și: Bulete de cașcaval.Cea mai simplă și gustoasă rețetă

Rețetă de păstăi cu usturoi – Ingrediente

– 600 g fasole verde

– 5 roșii medii

– 6 căței de usturoi tocați

– 3-4 cepe medii

– sare, piper, mărar și pătrunjel tocat – după gust


Rețetă de păstăi cu usturoi – Mod de preparare

1. Pentru început, tăiați fasolea verde în
bucăți de 2-3 centimetri. Apoi, opăriți-le în apă cu sare.

2. După care, treceți păstăile printr-un jet
de apă rece și lăsați-le la scurs.

3. Între timp, tocați ceapa mărunt și căliți-o
într-o tigaie cu ulei încins.

4. În momentul în care ceapa devine transparentă, trebuie să adăugați fasolea verde și jumătate din cantitatea de roşii, potrivit realitatea.net.

5. Lăsați cinci minute pe foc până în momentul
în care se sting roșiile.

6. Ulterior, adăugați și restul roșiilor,
verdeața și usturoiul. Lăsați totul pe foc cu capacul deasupra până când
fasolea este fiartă.

7. Apoi, luați capacul și mai lăsați pe foc pentru încă un minut. Păstăile cu usturoi se servesc calde.

Sursa Foto: shutterstock.com